GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «ΜΟΝΟ οι εμβολιασμένοι θα μπαίνουν σε μπαρ και εστιατόρια!»

«Ουδείς το φθινόπωρο δεν θα μπορεί να απαγορέψει σε έναν παραδείγματος χάριν επιχειρηματία της εστίασης να δέχεται μόνο εμβολιασμένους στο μ...


«Ουδείς το φθινόπωρο δεν θα μπορεί να απαγορέψει σε έναν παραδείγματος χάριν επιχειρηματία της εστίασης να δέχεται μόνο εμβολιασμένους στο μαγαζί του». Η φράση αυτή του πρωθυπουργού, από την Βουλή, προοιωνίζεται αλλαγή στα  δεδομένα τους επόμενους μήνες...  
 
Ο πρωθυπουργός άφησε ορθάνοικτο το ενδεχόμενο να υπάρξουν covid-free μαγαζιά στην εστίαση, λέγοντας πως παραδείγματος χάριν κανείς δεν θα μπορεί να απαγορεύσει σε έναν επιχειρηματία της εστίασης να δέχεται μόνο εμβολιασμένους.

Τα προνόμια σε εστιατόρια, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες και σε άλλους χώρους, όπως σε κινηματογράφους και καφετέριες θα είναι μόνο ένα σκέλος του… «πακέτου προνομίων» για τους εμβολιασμένους.

Σύμφωνα με αυτό το πακέτο, η είσοδος θα είναι ελεύθερη στους παραπάνω χώρους για όσους έχουν εμβολιαστεί και θα επιτρέπεται σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί μόνο με την επίδειξη αρνητικών τεστ. 

Την ίδια ώρα εκτός του να επιτρέπεται η ελεύθερη είσοδος εμβολιασμένων στην εστίαση και στους κλειστούς χώρους, επίσης στο τραπέζι της κυβέρνησης είναι να μην υπάρχει υποχρέωση για αυτοδιαγνωστικό τεστ κάθε εβδομάδα.

Το συγκεκριμένο προνόμιο θα ισχύσει από τις 15 Ιουνίου και σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται να γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα.

1 σχόλιο

  1. Με εντυπωσιακή ευκολία ο Μητσοτάκης περνάει από τη δημοκρατία στο φασισμό όπως και πολλοί συνεργάτες του. Το Σύνταγμα είναι φαίνεται γι' αυτόν διακοσμητικό κουρελόχαρτο όπως και η Χάρτα για τα δικαιώματα του ανθρώπου.
    Δεν αντιλαμβάνεται ότι ο λαός τον επέλεξε να κυβερνήσει τη χώρα και όχι να κάνει κουμάντο σε κάθε πολίτη αν τα πάει βόλτα, αν θα ακούσει μουσική και αν θα πιεί καφέ και που.
    Δεν είναι πλέον γελοίοι. Είναι φασίστες και επικίνδυνοι. Να φύγουν το συντομότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση