GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΜΙΣΟΥΣ από τον (καθηγητή) Βασιλακόπουλο! «Αμόρφωτοι όσοι δεν εμβολιάζονται...»

Φούντωσε η συζήτηση ανάμεσα στον Μιχάλη Γιαννάκο και τον Θεόδωρο Βασιλακόπουλο, μετά την απαράδεκτη  δήλωση του καθηγητή πνευμονολογίας ότι ...


Φούντωσε η συζήτηση ανάμεσα στον Μιχάλη Γιαννάκο και τον Θεόδωρο Βασιλακόπουλο, μετά την απαράδεκτη  δήλωση του καθηγητή πνευμονολογίας ότι η αποδοχή του εμβολίου συνδέεται με το επίπεδο μόρφωσης...

Υψηλοί τόνοι καταγράφηκαν στην τηλεοπτική συζήτηση ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο και τον καθηγητή πνευμονολογίας, Θεόδωρο Βασιλακόπουλο. Αφορμή στάθηκε η δήλωση του τελευταίου στην πρωινή εκπομπή του OPEN  ότι το επίπεδο μόρφωσης παίζει σημαντικό ρόλο στην αποδοχή του εμβολίου, προχωρώντας έτσι σε έναν νέο επικίνδυνο διχαστικό διαχωρισμό.

Ο κ. Γιαννάκος τον εγκάλεσε γι’ αυτό που είπε, με τον κ. Βασιλακόπουλο ν’ απαντά πως οι μελέτες που συγκεντρώνονται παγκοσμίως δείχνουν ότι «όσο μεγαλύτερο είναι το επίπεδο μόρφωσης, τόσο μεγαλύτερη είναι και η αποδοχή του εμβολίου».

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ τον κατηγόρησε ότι λέει ουσιαστικά αμόρφωτους όσους δεν εμβολιάζονται και δη τους υγειονομικούς που εκπροσωπεί και για τους οποίους έχει γίνει μεγάλος ντόρος.

Βασιλακόπουλος: «Τα ποσοστά αποδοχής του εμβολίου είναι και θέμα μόρφωσης. Στο νοσηλευτικό προσωπικό περιλαμβάνονται άνθρωποι που έχουν από εκπληκτικά επίπεδα μόρφωσης, αλλά και άνθρωποι, οι οποίοι έχουν τελειώσει μόνο δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Όλες οι μελέτες και όλα τα γκάλοπ δείχνουν ότι όσο μεγαλύτερο είναι το επίπεδο μόρφωσης – και όχι μόνο στους υγειονομικούς, τόσο μεγαλύτερη είναι η αποδοχή του εμβολίου».

Γιαννάκος: «Ο εμβολιασμός δεν απευθύνεται σε μορφωμένους και μη;»

Βασιλακόπουλος: «Βεβαίως και δυστυχώς αν πάρετε την κοινωνία μας γενικά, όσο μικρότερη είναι η μόρφωση, τόσο μικρότερη είναι και η αποδοχή του εμβολίου».

Γιαννάκος:
«Καλό θα ήταν να μην επιμένετε. Έπρεπε να διαπαιδαγωγείτε την κοινωνία, όχι να λέτε αυτά που λέτε».

Σε εκείνο το σημείο πήρε τον λόγο η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ντόρα Κουτροκόη, η οποία απευθυνόμενη προς τον κ. Βασιλακόπουλο του είπε πως αυτό που λέει είναι άσχημο.

Βασιλακόπουλος: «Αυτό δείχνουν οι στατιστικές σε όλον τον κόσμο. Το ποσοστό αποδοχής του εμβολίου αυξάνεται με το επίπεδο μόρφωσης».

Γιαννάκος: «Άρα όσοι είναι αμόρφωτοι, μας λέτε, ότι δεν εμβολιάζονται. Κοιταχτείτε στον καθρέπτη».

Βασιλακόπουλος: «Φτάνει με τον λαϊκισμό».

Κάπου εκεί η μεταξύ τους κόντρα έλαβε τέλος, με τους παρουσιαστές να προσπαθούν στη συνέχεια να ρίξουν τους τόνους.

Στη συζήτηση συμμετείχε κι ο Γιώργος Καββαθάς, ο πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ, ο οποίος αναφέρθηκε στην υποχρεωτικότητα στον χώρο της εστίασης, αλλά και στην τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη  στη Βουλή, ο οποίος είπε σε αποστροφή του λόγου του ότι κανείς δεν θα μπορέσει να πει οτιδήποτε σε κάποιον εστιάτορα, αν αρνηθεί το φθινόπωρο να βάλει κάποιον ανεμβολίαστο στο μαγαζί του.

 


1 σχόλιο

  1. Με πιόν ΔΙΑΤΑΓΗ βγάζεται το ΕΛΙΤΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΤΑ "ΠΤΥΧΙΑ" ΤΟΥ;;;

    ΤΟ ΠΑΡΆΔΟΞΟ: ΚΌΒΕΤΕ ΤΟΝ "ΚΛΑΣΙΚΟ"/ΝΕΑΝΤΑΡΤΑΛ ΝΑΖΙΣΤΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΝΑΖΙΣΤΗ ΤΟΝ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΕΛΙΤΟΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ Βασιλακόπουλο!!!

    Ο Βασιλακόπουλο ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΑΝΤΑΡΤΑΛ ΝΑΖΙΣΤΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!!!

    ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ "ΒΑΤΣΙΝΩΜΑ" ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΟΥ Dr. Joseph Mengele ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΜΕΕΕΕ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΟΥ DR. Joseph Goebels (δεν είναι ΣΥΜΠΤΩΣΗ το όνομα τους Josef!!!)!!!! Τους ΝΑΖΙΣΤΟΚΑΣΙΔΙΑΡΙΔΕΣ/ΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΘΟΛΩΣΗ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ" ΤΟΠΙΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΚΑΜΟΥΦΛΑΖ!!!

    Ο κάθε Βασιλακόπουλος ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙΗ ΑΠΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ!!!

    ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ!! ΜΕ ΠΙΟ δημοσιογραφικό ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ καλάς ΕΛΙΤΟΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση