GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΣΟΚ! «Το χέρι της μητέρας μου από το εμβόλιο...»

Μαρία Τσακαλίδου   απο τον φίλο Niko Papageorgiou  ΘΡΟΜΒΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ   Το χέρι της μητέρας μου από το εμβόλιο. Η μητέρα μου έκανε στις...


Μαρία Τσακαλίδου 

απο τον φίλο Niko Papageorgiou 
ΘΡΟΜΒΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ  
Το χέρι της μητέρας μου από το εμβόλιο. Η μητέρα μου έκανε στις 6/6/2021 εμβόλιο για τον covid και έχει πάθει θρόμβωση. Ο ΕΟΔΥ κόπτεται για να εμβολιαστούν όλοι αλλά μετά τον εμβολιασμό αδιαφορεί για όσους πάθουν παρενέργειες.
Η ίδια δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο με τίποτε γιατί φοβόταν!! Εγώ επέμενα και της έκλεισα ραντεβού με το ζόρι για 6/6/21 και 27/6/21 υποθέτoντας ότι θα έκανε το Pfizer !! Δεν ξέρω ποιο της έκαναν όμως αυτοί . Μετά τον τρομερό πόνο που είχε στο χέρι και το μελάνιασμα που συνεχώς επεκτείνεται πήγε ασθενοφόρο μέσω ΕΟΔΥ και είπαν ότι δεν έχει τίποτε ... δεν έχει θρόμβωση ... και θα περάσει!! 
Το μελάνιασμα όμως προχωράει και γίνεται χειρότερο. Οι του ΕΟΔΥ αυτό στην φωτογραφία το βλέπουν για τίποτε ή έχουν οδηγία να τα λένε αυτά ?? Την επομένη (σήμερα) πήγε ιδιώτης αγγειολόγος και σ αντίθεση με τα όσα είπαν αυτοί που έστειλε ο ΕΟΔΥ .... είπε ότι έχει θρόμβωση από το εμβόλιο. Της έγραψε ενέσεις!! Οι του ΕΟΔΥ τίποτε!! Το ενδιαφέρον τους εξαντλείται στο να κάνει κάποιος το εμβόλιο!! Να δεις που θα μας κάνουν να έχουμε και τύψεις που πιέζουμε τους δικούς μας ανθρώπους να κάνουν το εμβόλιο. Το μετάνιωσα χίλιες φορές!!

2 σχόλια

  1. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ...ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ..ΑΛΛΑ ΣΥΝΧΕΖΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ...ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΔΕΝ !!!!!! ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ...ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ !!! ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πού να πάρετε ένα αξιόπιστο δάνειο;

    Η απόκτηση νόμιμης πιστωτικής εταιρείας ήταν πάντα ένα μεγάλο πρόβλημα. Σε πελάτες που έχουν οικονομικά προβλήματα και χρειάζονται λύση για αυτό. Το ζήτημα της πίστωσης και των προπληρωμών είναι κάτι που οι πελάτες ανησυχούν πάντα όταν αναζητούν δάνειο από νόμιμο δανειστή. Ωστόσο, κάναμε αυτήν τη διαφορά στον κλάδο δανεισμού με την εταιρεία HILLTOP FINANCE. (hilltopfinancefirm@gmail.com)

    Γιατί πρέπει να λάβω δάνειο από τη HILLTOP;

    Εδώ στο HILLTOP προσπαθούμε να είμαστε η καλύτερη διαδικτυακή εταιρεία δανείων όσον αφορά τις υπηρεσίες και την ικανοποίηση των πελατών μας. Προσφέρουμε ακάλυπά δάνεια στο 90% των αιτούντων μας
    - με επιτόκιο τόσο χαμηλό όσο 3%
    - χωρίς απαίτηση πιστοληπτικής ικανότητας
    - απαιτούνται πολύ λίγα χαρτιά
    - η προγραμματισμένη ημερομηνία αποπληρωμής είναι ελαστική
    - εκταμίευση δανείου μεταξύ 24 ωρών εφαρμογής
    - ένα πολύ φιλικό περιβάλλον.

    Πώς μπορώ να λάβω δάνειο από το HILLTOP;

    Προσφέρουμε ακάλυπά δάνεια που κυμαίνονται από 3000 έως 500000 σε USD / EUR / POUND, εξακολουθούν να ισχύουν άλλα ισοδύναμα νομίσματα. Τώρα βιαστείτε και διαλέξτε τη φόρμα αίτησης για να λάβετε αυτό το επιθυμητό δάνειο για την ενοποίηση του τμήματος, τις επιχειρήσεις, τις επισκευές σπιτιών και άλλα σχετικά ζητήματα.

    email: hilltopfinance@protonmail.com

    email: hilltopfinancefirm@gmail.com

    whatsapp: +1 954 417 1149

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση