GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ οι πολίτες, οι μαφιόζοι ξέρουν σημάδι!» ΘΥΕΛΛΑ για τον Άρη Πορτοσάλτε...

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στο ελληνικό Twitter η δήλωση του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε για τη σειρά μαφιόζικων εκτελέσεων που έχο...


Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στο ελληνικό Twitter η δήλωση του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε για τη σειρά μαφιόζικων εκτελέσεων που έχουν γίνει τον τελευταίο μήνα στη χώρα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ το πρωί της Τετάρτης για το συγκεκριμένο ζήτημα, ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια Μαρία Αναστασοπούλου για τους πυροβολισμούς στον Άλιμο, «αν ο κόσμος πρέπει να έχει αγωνία μην βγει στο μπαλκόνι και βλέπει να τους έχουν πυροβολήσει την πολυκατοικία».

Ο Άρης Πορτοσάλτε απάντησε πως δεν ξέρουμε αν πρόκειται για μαφιόζικο χτύπημα, όμως η παρουσιάστρια επέμεινε και έφερε ως παράδειγμα την γκανγκστερική εκτέλεση στα Σεπόλια, αφήνοντας να εννοηθεί ότι κινδύνευσε ο κόσμος που καθόταν στα διπλανά τραπέζια.

«Δόξα τω θεώ, αυτοί ξέρουν από σημάδι και καθαρίζουν κατευθείαν», απάντησε ο δημοσιογράφος, υπονοώντας ουσιαστικά πως δεν κινδύνεψαν πολίτες και δεν πρόκειται να απειληθεί η ζωή τους από τέτοια χτυπήματα γιατί οι μαφιόζοι έχουν στόχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση