GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ (για άλλη μια φορά) ο Τζόκοβιτς! «Έλληνες και Σέρβοι είμαστε αδέλφια...»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς απέδειξε για μία ακόμη φορά πόσο σπουδαίος άνθρωπος είναι πέρα από ένας από τους καλύτερους αθλητές όλων των εποχών.  Στην...

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς απέδειξε για μία ακόμη φορά πόσο σπουδαίος άνθρωπος είναι πέρα από ένας από τους καλύτερους αθλητές όλων των εποχών. 

Στην απονομή του Ρολαν Γκαρός παρηγόρησε τον Τσιτσιπά και θύμισε πως Ελληνες και Σέρβοι είμαστε αδέλφια. Αναλυτικά είπε «Είναι ένα προνόμοιο να είμαι εδώ μαζί με Μπόργκ και Κούριερ (σ.σ οι δύο παλαίμαχοι βοήθησαν στην τελετή απονομής)», είπε αρχικά και γυρνώντας προς τον Τσιτσιπά συνέχισε:

«Καταλαβαίνω πως αισθάνεται ο Στέφανος σήμερα μετά από μια ήττα σε τελικό Grand Slam. Είναι από τις ήττες που σε μαθαίνουν πράγματα και Στέφανε είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσεις πολλά GRand Slam στο μέλλον. Συγχαρητήρια σε σένα και την ομάδα σου». Ο Σέρβος όμως δεν έμεινε μόνο εκεί καθώς αφού αρχικά ευχαρίστησε τους συμπατριώτες του για την στήριξη που του παρέχουν «και το αντιλήφθηκα για μια ακόμη φορά σ’ αυτά τα δύο αξέχαστα ματς κόντρα στον Ράφα και τον Στέφανο», συμπλήρωσε απευθυνόμενος προς όλους τους Έλληνες:
«Θέλω με την ευκαιρία να χαιρετίσω και τους Έλληνες αδερφούς μου! Όλοι ξέρουν ότι Έλληνες και Σέρβοι έχουμε στενές σχέσεις, είμαστε αδέρφια». 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση