GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ! O Μητσοτάκης προανήγγειλε τον υποχρεωτικό μόνιμο εμβολιασμό...

O Κυριάκος Μητσοτάκης, προανήγγειλε τον υποχρεωτικό μόνιμο εμβολιασμό συγκεκριμένων ομάδων πληθυσμών και ειδικότερα των υγειονομικών και εργ...

O Κυριάκος Μητσοτάκης, προανήγγειλε τον υποχρεωτικό μόνιμο εμβολιασμό συγκεκριμένων ομάδων πληθυσμών και ειδικότερα των υγειονομικών και εργαζομένων στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων.  

Όπως είπε πρώτα θα γνωμοδοτήσει σχετικά η επιτροπή Βιοηθικής και στη συνέχεια η κυβέρνηση θα λάβει τη σχετική απόφαση. «Σύντομα θα γνωμοδοτήσει η επιτροπή βιοηθικής και η κυβέρνηση θα αποφασίσει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στις μονάδες φροντίδας Ηλικιωμένων», τόνισε ο πρωθυπουργός παρεμβαίνοντας στη Βουλή και παράλληλα ανακοίνωσε την προκήρυξη μέχρι τον Σεπτέμβριο 600 θέσεων γιατρών.

O Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε με έμφαση πως «η μεγαλύτερη επιτυχία της ιατρικής του 20ού αιώνα αποτέλεσαν οι μαζικοί εμβολιασμοί».

«Πρέπει να το λέμε εμφατικά. Αποτελεί τεράστια επιστημονική επιτυχία το γεγονός ότι αναπτύξαμε εμβόλια μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο. Είναι θαύμα της επιστήμης. Σε λίγο, την πειθώ την οποία μέχρι στιγμής έχει χρησιμοποιήσει η Πολιτεία θα τη διαδεχθεί και η επίσημη θέση για το ζήτημα υποχρεωτικού εμβολιασμού υγειονομικών και εργαζομένων σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων. Η κυβέρνηση θα αποφασίσει με ευαισθησία και σαφή προτεραιότητα στη δημόσια υγεία», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.


2 σχόλια

  1. Πειτε του γελοιου ντιλερ,τι εννοει μονομο εμβολιασμο;Εμεις τι καναμε;Περμαναντ;Δηλαδη υπαρχει μονιμο εμβολιο και μεις καναμε απτο αλλο;Επισης να του εξηγησουν τα σκουληκια της επιτροπης,αν ξερουν,οτι και ο εμβολιασμενος μολυνει.Απλα οι εμβολιασμενοι δεν θα απασχολουν,ως επι το πλειστον,το ΕΣΥ,οποτε μπορουμε να το καταστρεψουμε ανωδυνα[οπως τοτε με τον Αδωνι],να μην δινουμε λεφτα για φαρμακα,να περισσευουν για τους νταβατζηδες του Κουλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το "προαναγγέλλει" για να το χωνέψουμε;;
    Μαύρο φίδι που τον έφαγε!!
    Κεχαγιά στο σώμα μας δεν βάζουμε κανέναν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση