GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟ ΤΗΝ Royal Caribbean! ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ χωρίς να απαιτείται εμβολιασμός...

Panagiotis Mylonas   Η Royal Caribbean αντιστρέφει, δεν θα απαιτήσει τον εμβολιασμό επιβατών σε κρουαζιέρες στις ΗΠΑ..!! Η Royal Caribbean α...


Panagiotis Mylonas 
Η Royal Caribbean αντιστρέφει, δεν θα απαιτήσει τον εμβολιασμό επιβατών σε κρουαζιέρες στις ΗΠΑ..!!
Η Royal Caribbean International δεν θα απαιτεί πλέον από κανέναν από τους επιβάτες της κρουαζιέρας να εμβολιαστεί για το COVID-19, όπως είχε προγραμματίσει προηγουμένως.

Σε δελτίο τύπου την Παρασκευή, ανακοινώνοντας κρουαζιέρες  σε οκτώ από τα πλοία της από αμερικανικά λιμάνια αυτό το καλοκαίρι, ξεκινώντας από την "Ελευθερία των Θαλασσών" από το PortMiami στις 2 Ιουλίου, η εταιρεία δήλωσε ότι θα προτείνει στους επιβάτες να πάρουν το εμβόλιο COVID-19, αλλά  δεν θα το απαιτήσει.
 Η ανακοίνωση είναι μια αντιστροφή από προηγούμενες δηλώσεις και πρωτόκολλα εμβολίων που υπέβαλε η εταιρεία στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με την οποία θα απαιτούσε να εμβολιαστούν όλοι οι επιβάτες τουλάχιστον 18 ετών και άνω.
«Συνιστάται στους επισκέπτες να ταξιδεύουν πλήρως εμβολιασμένα, εάν είναι κατάλληλα», δήλωσε η εταιρεία σε δήλωση. "Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί ή δεν μπορούν να επαληθεύσουν τον εμβολιασμό θα πρέπει να υποβληθούν σε δοκιμές και να ακολουθήσουν άλλα πρωτόκολλα, τα οποία θα ανακοινωθούν αργότερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση