GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΑΜΟΣ με tweet (του Ν. Μωραΐτη) για Μενδώνη και Παναγιωταρέα...

Σάλο (και εκατέρωθεν αντιδράσεις)  έχει προκαλέσει στα social media η ανάρτηση που έκανε ο Νίκος Μωραΐτης για τις εμφανίσεις της Λίνας Μενδώ...


Σάλο (και εκατέρωθεν αντιδράσεις)  έχει προκαλέσει στα social media η ανάρτηση που έκανε ο Νίκος Μωραΐτης για τις εμφανίσεις της Λίνας Μενδώνη και της Άννας Παναγιωταρέα, στην επίδειξη του Dior στο Καλλιμάρμαρο.

Σχολιάζοντας τα ρούχα που επέλεξαν για τη βραδιά, ο γνωστός στιχουργός έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter: “H ΜΕΝΔΩΝΗ ΝΤΥΜΕΝΗ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑ ΣΕΤ ΜΕ ΠΑΤΕΡΙΤΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥ DIOR. ΤΟ 1967 ΣΤΟ 2021. ΜΩΡ’ ΤΙ ΖΟΥΜΕ;”.


Τα αρνητικά σχόλια ήταν και συνεχίζουν να είναι πολλά. Ο ίδιος από την πλευρά του αναγνώρισε στη συνέχεια ήταν "ατυχές" το tweet και απέδωσε τις επιθέσεις σε προσπάθεια "δολοφονίας χαρακτήρα" από τη ΝΔ. 

1 σχόλιο

  1. Ποιο ειναι το προβλημα που βγηκε να κραξει και ο γυμνοσαλιαγκας Αδωνις[Χοντρη αστοχια για τις πατεριτσες]Αυτο το διδυμο της συμφορας παντα ντυνεταισαν τον αγιο γαμωτο,χρησιμοποιωντας τα τσουβαλια της αταλαντης.Και αντε ο Μωραιτης,να πω ασχετος με τα ενδυματολογικα,οι σχετικοι με το ενδυματολγικο;Σωνει και καλα να περασει αυτη η κιτσαρια σαν μαστ;Ουτε οι χαροκαμενες υπεργηρες δεν φορανε τετοια σαβουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση