GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΗΣ είχε γίνει σμπαράλια, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο!» ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ χειρουργός για 18χρονη που πέθανε μετά το εμβόλιο...

John Kapsimalis     Χειρουργός που εξέτασε τον εγκέφαλο 18χρονης Ιταλίδας, θύματος mβολιασμού : "Δεν έχετε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Δεν είν...


John Kapsimalis  
Χειρουργός που εξέτασε τον εγκέφαλο 18χρονης Ιταλίδας, θύματος mβολιασμού : "Δεν έχετε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Δεν είναι φυσιολογικό"
Η Camilla Canepa χειρουργήθηκε από τον Gianluigi Zona, διευθυντή της νευροχειρουργικής και νευροτραυματολογικής κλινικής του νοσοκομείου San Martino: "Δεν είχα δει ποτέ έναν εγκέφαλο που να έχει προσβληθεί από μια τόσο εκτεταμένη και σοβαρή θρόμβωση".
Ο νευροχειρουργός που είχε βάρδια στο San Martino εκείνο το βράδυ ήταν ο Alessandro d'Andrea, ο οποίος κάλεσε επίσης τον επικεφαλής ιατρό στο πλευρό του στο χειρουργικό τραπέζι. "Αποφασίσαμε να κάνουμε κρανιοτομή αποσυμπίεσης, κατά την οποία ανοίγεται το κρανίο για να ανακουφιστεί η εσωτερική πίεση".
Ο Zona αφηγήθηκε την εμπειρία: "Όλες οι φλεβικές κόλποι ήταν φραγμένες με θρόμβους, ένα σενάριο που δεν έχω ξαναδεί στα πολλά χρόνια που ασχολούμαι με αυτό το επάγγελμα. Σκεφτείτε τον φλεβικό κόλπο ως το ποτάμι στη μέση μιας κοιλάδας όπου συγκλίνουν διάφορα ρεύματα. Εάν κατασκευαστεί ένα φράγμα στη μέση του υδατορεύματος, το ποτάμι διογκώνεται και οι παραπόταμοι δεν μπορούν πλέον να αποστραγγίσουν σε αυτό το σημείο, με αποτέλεσμα η πίεση να αυξάνεται προς τα πάνω.
"Δεν είμαι ούτε ιολόγος, ούτε επιδημιολόγος, ούτε ιατροδικαστής, αλλά δεδομένης της εικόνας που είδα στο κεφάλι της κοπέλας, είναι σαφές ότι έχουμε να κάνουμε με κάτι που δεν είναι φυσιολογικό".
Οι γονείς της 18χρονης που πέθανε, δήλωσαν στα μέσα ενημέρωσης: "Δεν είχε καμία ασθένεια". Την περασμένη εβδομάδα, ο εισαγγελέας της Γένοβας, ο οποίος συντονίζει τις συνεχιζόμενες έρευνες, θα δώσει εντολή στον ιατροδικαστή της Παβίας να διενεργήσει τη νεκροψία στη σορό της Camilla Canepa, της δεκαοκτάχρονης που πέθανε μετά το εμβόλιο. Το κορίτσι φέρεται να έπασχε από χρόνια ανεπάρκεια αιμοπεταλίων, μια "οικογενή αυτοάνοση θρομβοπενία". Αυτό έμαθαν οι ερευνητές από τις πρώτες αναφορές των γιατρών.
Αλλά η οικογένεια του κοριτσιού, με τη βοήθεια του δικηγόρου Angelo Paone, είναι σταθερή σε αυτό το σημείο. "Η Καμίλα δεν είχε καμία ασθένεια", εξήγησε ο δικηγόρος τους. Υποστηρίζοντας τον ισχυρισμό τους, είναι δύο διαφορετικές αξονικές τομογραφίες. Είχε υποβληθεί στις δύο εξετάσεις και πήρε εξιτήριο μετά την πρώτη που δεν είχε δείξει την κατάσταση της θρόμβωσης σε εξέλιξη, αλλά μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο μετά τη δεύτερη που έδειξε ότι η υγεία της είχε τεθεί σε κίνδυνο.
Το κορίτσι έφτασε στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου Lavagna στις 3 Ιουνίου, μόλις μια εβδομάδα μετά την ένεση της AstraZeneca. Παραπονέθηκε για έντονους πονοκεφάλους.
Η Canepa, η οποία καταγόταν από την πόλη Sestri Levante στη Λιγουρία, έλαβε το εμβόλιο κατά τη διάρκεια μιας "ανοικτής ημέρας" εμβολιασμού για νέους άνω των 18 ετών. Το εμβόλιο της AstraZeneca έχει εγκριθεί για όλες τις ηλικίες άνω των 18 ετών, αλλά στην Ιταλία συνιστάται μόνο για ηλικίες άνω των 60 ετών, λόγω των συνδέσεων με διάφορα κρούσματα θρόμβων αίματος σε νεότερα άτομα.
Η περίπτωση της Camilla έχει προκαλέσει ανησυχίες μεταξύ των νέων που προηγουμένως επιθυμούσαν να εμβολιαστούν για να αποκτήσουν το πράσινο πάσο ή το διαβατήριο εμβολιασμού που τους επιτρέπει να ταξιδεύουν και να παρακολουθούν μαζικές εκδηλώσεις.
Για όποιον διαθέτει Telegram εδώ υπάρχει και το σχετικό βίντεο:
https://t.me/JKennedyJr/901
freewestmedia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση