GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΛΟΤΑΡΙΑ! ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ δίνουν έπαθλο 3.000 ευρώ για εμβολιασμένους...

Η πρώτη ιδιωτική λοταρία στην Ελλάδα είναι γεγονός και η πρωτοβουλία έρχεται από την Κρήτη. Ο Μιχάλης Βλατάκης είναι πρόεδρος των τουριστικώ...


Η πρώτη ιδιωτική λοταρία στην Ελλάδα είναι γεγονός και η πρωτοβουλία έρχεται από την Κρήτη. Ο Μιχάλης Βλατάκης είναι πρόεδρος των τουριστικών και ταξιδιωτικών πρακτόρων του νησιού και ουδέν συμβαίνει στο τουριστικό πεδίο χωρίς να συνδέεται με εκείνον.  Όπως έγραψε  η   «Καθημερινή»    πρόκειται  για  πρωτοβουλία των πρακτόρων του νησιού να προκηρύξουν ένα έπαθλο για τους εργαζομένους στα τουριστικά γραφεία και στα τουριστικά λεωφορεία, που είτε έχουν εμβολιασθεί είτε θα εμβολιασθούν έως τις 31 Αυγούστου.
 «Είναι 3.000 ευρώ» είπε ο κ. Βλατάκης «και δεν το κάνουμε μόνο επειδή θέλουμε να πούμε ότι εμείς ως τουριστικός κλάδος υστερούμε στους εμβολιασμούς, το κάνουμε για να πάρει μπροστά ολόκληρο το νησί και ειδικότερα τα χωριά. Θα κάνουμε και άλλα. Θα εμπλακούμε και σε άλλες πρωτοβουλίες γιατί πρέπει να κινηθούμε τοπικά, δεν μπορούμε να τα περιμένουμε όλα από το κέντρο».



1 σχόλιο

  1. Και ειστε υπερηφανοι γι'αυτο ρε σκουπιδια;Τσιπα δεν εχετε;Ειστε Κρητικοι ή τιποτα τσουλακια του συστηματος;3000 ευρω και δυο σωβρακα και μια κυλοτα,ηλιθιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση