GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

44 ΒΑΘΜΟΙ! Κορυφώνεται ο καύσωνας...

Ο καύσωνας  κορυφώνεται  σήμερα  Πέμπτη, οπότε οι μέγιστες τιμές θα σημειωθούν στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά και την Ανατολική και Νότ...



Ο καύσωνας  κορυφώνεται  σήμερα  Πέμπτη, οπότε οι μέγιστες τιμές θα σημειωθούν στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά και την Ανατολική και Νότια Πελοπόννησο και προβλέπεται να φτάσουν τους 42 και κατά τόπους τους 44 βαθμούς Κελσίου.

Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά θα κυμανθούν μεταξύ 39 και 41 βαθμών, εκτός της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης όπου προβλέπεται να είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου και στην Κρήτη θα φτάσουν κατά τόπους τους 38 με 39 βαθμούς Κελσίου, ενώ στις υπόλοιπες νησιωτικές και παραθαλάσσιες περιοχές 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Την Παρασκευή η ζέστη θα υποχωρήσει αισθητά στα δυτικά και βόρεια, ωστόσο στην υπόλοιπη χώρα θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα και θα σημειώσει αισθητή πτώση το Σάββατο.

Στην Αττική, οι μέγιστες θερμοκρασίες θα σημειωθούν την Πέμπτη και την Παρασκευή και θα φτάσουν τους 40 και κατά τόπους 41 βαθμούς Κελσίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση