GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ! ΙΣΧΥΡΟΣ σεισμός 4,3 Ρίχτερ στην Βοιωτία, αισθητός και στην Αττική...

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Ευρωπαϊκού - Μεσογειακού Σεισμολογικού Ινστιτούτου...


Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Ευρωπαϊκού - Μεσογειακού Σεισμολογικού Ινστιτούτου (EMSC), σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, στις 03:00, σε περιοχή της Βοιωτίας.  

Το εστιακό βάθος του σεισμού, σύμφωνα με την εκτίμηση του EMSC, υπολογίζεται στα 2 χλμ.
Το ακριβές επίκεντρο τη δόνησης εντοπίζεται στο 1χλμ. δυτικά-νοτιοδυτικά της Θήβας. Αισθητός έγινε στην Αθήνα και σε πολλές περιοχές. 

ADVERTISING

4,3 Ρίχτερ από το Γεωδυναμικό 

H αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών δίνει το σεισμό στα 4,3 Ρίχτερ, με εστιακό βάθος τα 5 χλμ., και επίκεντρο τα 3 χλμ. βόρεια - βορειοανατολικά της Θήβας.

Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε και λίγη ώρα νωρίτερα. Επίσης ασθενής σεισμική δόνηση που έγινε αισθητή και στην Αττική σημειώθηκε στην ίδια περιοχή και το μεσημέρι του Σαββάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση