GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

60% ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ! ΑΛΑΛΟΥΜ για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων στην Βρετανία...

Σύγχυση επικράτησε στη Βρετανία, έπειτα από τις δηλώσεις του Σερ Πάτρικ Βάλανς, που είναι ο επιστημονικός σύμβουλος της κυβέρνησης Τζόνσον, ...


Σύγχυση επικράτησε στη Βρετανία, έπειτα από τις δηλώσεις του Σερ Πάτρικ Βάλανς, που είναι ο επιστημονικός σύμβουλος της κυβέρνησης Τζόνσον, σχετικά με τα εμβόλια για τον Covid-19 και τον αριθμό των νοσηλευομένων. 

Συγκεκριμένα, ο Πάτρικ Βάλανς δήλωσε αρχικά πως το 60% τον ατόμων που εισάγονται σε νοσοκομεία με Covid-19 είναι άνθρωποι που έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, με τον κόσμο που διάβασε την είδηση να εκφράζει ανησυχία.

Λίγη ώρα αργότερα και μέσω Twitter, ο Βάλανς έσπευσε να αλλάξει το μήνυμά του και να διορθώσει όσα είπε, λέγοντας πως στην πραγματικότητα το 60% όσων νοσηλεύονται με Covid-19 είναι άνθρωποι που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Η σύγχυση του κόσμου είναι δικαιολογημένη, ειδικά όταν οι δηλώσεις έγιναν επισήμως σε συνέντευξη Τύπου, ενώ είναι απορίας άξιο πώς ο επιστημονικός σύμβουλος της κυβέρνησης υπέπεσε σε τέτοιο ολίσθημα, μιλώντας για τόσο σοβαρά ζητήματα. Εκτός αν άλλα λέμε το πρωί και άλλα το βράδυ...

«Έχω έναν φίλο που έκανε και τις δύο δόσεις, είναι 40 ετών και είναι υγιής, αλλά είναι πλέον τρομοκρατημένος να βγει από το σπίτι, επικαλούμενος τις δηλώσεις σας ως τον λόγο! Σε κάποιο σημείο πρέπει να καταργήσουμε τον φόβο ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να ζήσουν και πάλι», γράφει, ενδεικτικά, χρήστης του Twitter, ως απάντηση στη διόρθωση του Πάτρικ Βάλανς.

Στην ενημέρωση μαζί με τον Μπόρις Τζόνσον - ο οποίος εμφανίστηκε εξ αποστάσεως - ο Σερ Πάτρικ είπε ότι οι νοσηλείες θα μπορούσαν να αυξηθούν σε τουλάχιστον 1.000 την ημέρα. Πρόσθεσε: «Αλλά τα ποσοστά θα πρέπει να είναι χαμηλότερα από ό, τι στο παρελθόν λόγω των προστατευτικών επιδράσεων του εμβολιασμού».

Ο ίδιος είπε: «Τα εμβόλια δεν είναι 100% αποτελεσματικά. Είναι πολύ αποτελεσματικά, αλλά όχι 100%»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση