GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΣΧΕΣΗ με τον Ηλ. Κασιδιάρη! AYTO EINAI το σπίτι που κρυβόταν ο Χρ. Παππάς...

Νέα στοιχεία για τη σύλληψη του καταδικασμένου χρυσαυγίτη, Χρήστου Παππά, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, την ώρα που ο υπαρχηγός της εγκ...


Νέα στοιχεία για τη σύλληψη του καταδικασμένου χρυσαυγίτη, Χρήστου Παππά, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, την ώρα που ο υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης βρίσκεται στη ΓΑΔΑ. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μια 52χρονη γυναίκα από την Ουκρανία, που είχε πάρει ελληνική υπηκοότητα, υπέθαλπε τον καταδικασμένο Χρήστο Παππά.


Πρόκειται για διαμέρισμα επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 24 στου Ζωγράφου. Η γυναίκα ήταν ήταν υποψήφια με το κόμμα της Χρυσής Αυγής στις δημοτικές εκλογές της Αθήνας, με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη.

 

Οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας είχαν την πληροφορία, πραγματοποίησαν έφοδο στο διαμέρισμα και πέρασαν χειροπέδες στον καταδικασμένο ως υπαρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Το πρωί της Παρασκευής, συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών, ο Χρήστος Παππάς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών κι από εκεί στις φυλακές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση