GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΟΜΒΑ! «Ο μαστρωπός αστυνομικός είχε μετατεθεί στην ασφάλεια του Ν. Κοτζιά όταν ήταν υπουργός...»

Η περίπτωση του αστυνομικού που κατηγορείται ότι εξέδιδε 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, αλλά φαίνεται ότι έχ...



Η περίπτωση του αστυνομικού που κατηγορείται ότι εξέδιδε 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, αλλά φαίνεται ότι έχει και άλλες πτυχές. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Κώστα Τσιτούνα στο Newsbomb.gr και έγγραφα - ντοκουμέντα, ο συγκεκριμένος αστυνομικός είχε μετατεθεί στο παρελθόν στην ασφάλεια υψηλών προσώπων και συγκεκριμένα στην ασφάλεια του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά.
Στα   έγγραφα που παρουσιάζει το Newsbomb.gr φαίνεται ότι η μετάθεση στο γραφείο του τότε υπουργού Εξωτερικών έγινε στις 8/11/2017.



Κατά τρόπο ανεξήγητο η μετάθεση αυτή ακυρώθηκε ακριβώς την επόμενη μέρα, δηλαδή στις 9/11/2017. Μάλιστα στην εντολή ακύρωσης που εστάλη αναφέρεται ως αιτιολογία υπηρεσιακοί λόγοι, χωρίς να δίνονται περισσότερες πληροφορίες.



Το γεγονός από μόνο του γεννάει ένα πέπλο μυστηρίου, αν και πρακτικά δεν φαίνεται να προκύπτει κάτι ούτε για τον τότε υπουργό, βεβαίως, ούτε για τα στελέχη της ελληνικής αστυνομίας. "Θα είχε όμως ενδιαφέρον να μαθαίναμε για ποιο λόγο ακυρώθηκε η μετάθεσή του σε ένα τόσο κρίσιμο πόστο" σημειώνει το Newsbomb.gr.


1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση