GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση εμβολιαστικών φρονημάτων - άνευ πιστοποιητικού...

Βασίλης Μαυρέλος Δήλωση εμβολιαστικών φρονημάτων - άνευ πιστοποιητικού... Όσον με αφορά είμαι και θα παραμείνω από θέση αρχών κατά του...

Βασίλης Μαυρέλος

Δήλωση εμβολιαστικών φρονημάτων - άνευ πιστοποιητικού...
Όσον με αφορά είμαι και θα παραμείνω από θέση αρχών κατά του... ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ εμβολιασμού για την νόσο covid-19..
Πρόκειται για πειραματικά εμβόλια, που έχουν ΜΟΝΟ ''Άδεια Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης-EUA". Βρίσκονται ακόμη σε στάδιο δοκιμών -παρά την μαζική χρήση τους- που θα ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2023..
Οι κρατούντες έχουν παραχωρήσει (καταχρηστικά) προστασία από νομικές συνέπειες στις φαρμακοβιομηχανίες παραγωγής τους και "ακαταδίωκτο" σε κυβερνήσεις/ώντες, στις κρατικές ''επιτροπές ειδικών" και εμβολιασμού..
Αυτονόητα δεν είμαι "αρνητής" του SARS-COV-2, ούτε των εμβολίων συλλήβδην. Αρκεί να έχουν τηρηθεί όλα τα επιστημονικά πρωτόκολλα -στο συγκεκριμένο δεν έχουν- να έχουν δοκιμαστεί στον απαιτούμενο χρόνο, που προβλέπεται - όχι δεν έχουν - και στην πράξη. Γι' αυτό κι έχω επιλέξει να κάνω ,και έχω κάνει, ΜΟΝΟ τα κανονικά (δοκιμασμένα) εμβόλια -όπως για παράδειγμα κάθε χρόνο της γρίπης, εδώ και 30 χρόνια..
Τέλος -με τα σημερινά δεδομένα- είμαι υπέρ του εν λόγω εμβολιασμού ΜΟΝΟ κατά περίπτωση (εξατομικευμένα) και ΕΦΟΣΟΝ κάτι τέτοιο είναι αποτέλεσμα ΜΟΝΟ της ελεύθερης βούλησης και επιλογής όσων θέλουν να το κάνουν..
Ταυτόχρονα παλεύω ως άνθρωπος- που συντάσσεται με την Ελευθερία, την Δημοκρατία και απέναντι στον κάθε κάθε λογής ολοκληρωτισμό- για την απόδοση πολιτικών, ποινικών, αστικών και κάθε είδους ευθυνών σε κυβερνήσεις/ώντες, κρατικές αρχές, αρμόδιους λειτουργούς, συστημικά ΜΜΕ κ.α, που εξαναγκάζουν, δεν ενημερώνουν σωστά ,πλήρως, ολόπλευρα ή ακόμα χειρότερα παραπλανούν συνειδητά τον κόσμο να ΕΠΙΛΕΞΕΙ το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ.

- Όχι στην υποχρεωτικότητα!
- Όχι στους διαχωρισμούς πολιτών!
- Όχι στον κοινωνικό αυτοματισμό!

Ο φασισμός τους δεν είναι αναπόφευκτος.
Θα το πάμε ως το τέλος.
Η Ελευθερία, η Δημοκρατία, η αξιοβίωτη ζωή θα νικήσουν!
19/7/2021
Β.Μ

- Για τον υποχρεωτικό και τον καθολικό "εμβολιασμό" covid-19, 3/12/2020: εδώ

- και 5/5/2021: εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση