GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! Συγκέντρωση ενάντια στο Υγειονομικό Απαρτχάιντ...

ΤΕΤΑΡΤΗ 14/7 ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΑΡΤΧΑΙΝΤ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΖΕΙ, ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΠΟΛΥ... 

ΤΕΤΑΡΤΗ 14/7 ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΑΡΤΧΑΙΝΤ
Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΖΕΙ, ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΠΟΛΥ... 

Λίγο μετά την ανακοίνωση πολιτικών οντοτήτων και συλλογικοτήτων απλών ανθρώπων που θα διαμαρτυρηθούν αυτή την Τετάρτη για το επιχειρούμενο φασιστικού τύπου υγειονομικό απαρτχάιντ και διαχωρισμούς των πολιτών ανάλογα με την υγειονομική “καθαρότητά” τους...
Το χουντικό κράτος, ναι αυτό που, αφού πρώτα κατέστησε την Χ.Α. πολιτική δύναμη, την καταδίκασε στο εφετείο για να μας πουλήσει αντιφασισμό από τα lidl, έβαλε τα νέα του τσιράκια, κάτι φασιστοειδή που μετρώνται στα δάκτυλα των χεριών και δεν κατανονομάζουμε καν για να μην τους κάνουμε και διαφήμιση, να απειλούν ότι θα κατέβουν στη συγκέντρωση της Τετάρτης.
Το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για προβοκάτσια, μα κι αν δεν είναι, λίγο μας νοιάζει.
Το δίκαιο δεν υποχωρεί προ του αδίκου κι εμείς δεν πρόκειται να αφήσουμε συστημικούς και μη ακροδεξιούς να κάνουν παιχνίδι και να καπηλευτούν τους αγώνες που έχουμε δώσει όλοι από το Μάρτη του 2020 μέχρι σήμερα με αφίσες, αυτοκόλλητα, συγκεντρώσεις και πορείες.
Όπως επίσης δεν πρόκειται να αφήσουμε τους συγκυβερνώντες συστημικούς “αριστερούς” να μας κουνάνε το δάχτυλο, ταυτίζοντας μας με την ακροδεξιά ως κίνημα αρνητών ή αντιεμβολιαστών. Λίγη ντροπή δεν βλαπτεί...
Τους καλούμε να συνέλθουν όσο υπάρχει ακόμα χρόνος, άλλως να κάνουν πέρα και να μας αφήσουν να δώσουμε εμείς τον αγώνα και για λογαριασμό τους, όπως κάναμε τόσο καιρό, όσο αυτοί έψελναν το τροπάρι των 14 ημερών και κλαίγονταν για μεθ και λεωφορεία που δεν ήρθαν ποτέ.
Ο αγώνας μας είναι αντιφασιστικός, ενάντια στο φασισμό του μεγάλου νεοδεσποτικού κράτους του φόβου και της βίας, που με πρόσχημα τον ιό συνθλίβει ατομικά και συλλογικά δικαιώματα κι ελευθερίες και εργατικά κεκτημένα αιώνων, και που τώρα επιχειρεί ναζιστικού τύπου πειράματα άλλων εποχών με πιστοποιητικά υγειονομικών φρονημάτων, διακρίσεις και διαχωρισμούς.
Ο φασισμός δεν πέθανε στη δίκη της χρυσής αυγής. Ζει και βασιλεύει στις τάξεις των κυβερνώντων ακροδεξιών, στα φασισοτσιράκα τους, που επιστρατεύουν όποτε τους βολεύει και στα θολά μυαλά της συστημικής δήθεν αριστεράς.
Καλούμε τον απλό άνθρωπο, που σέβεται το Σύνταγμα, τα δικαιώματα, τις ελευθερίες, να αγωνιστεί μαζί μας, προσπερνώντας για λίγο τις όποιες διαφορές μας, ενάντια στο υγειονομικό απαρτχάιντ και φασισμό, ενάντια στον κρατικό αυταρχισμό και παραλογισμό.
Σας καλούμε να αγωνιστείτε για τη ζωή και την ελευθερία τη δική σας και των παιδιών σας έξω από μικροκομματικά συμφέροντα και κομματικές γραμμές. Από εμάς εξαρτάται. Η φωνή μας έχει δύναμη.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΣΙΣΜΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ!
ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ.

"contra dystopia"
Πολιτική ομάδα για την προάσπιση των δικαιωμάτων και των ελευθεριών. Ενάντια σε παλιές και νέες "κανονικότητες".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση