GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; «Συγκέντρωση υποστήριξης στον δολοφόνο της Γαρυφαλλιάς...»

Το κείμενο που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο news2u με τίτλο  "Στο πλευρό του δολοφόνου της Γαρυφαλιάς οι αντιεξουσιαστές "   έχει ω...




Το κείμενο που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο news2u με τίτλο "Στο πλευρό του δολοφόνου της Γαρυφαλιάς οι αντιεξουσιαστές"  έχει ως εξής: 

"Στο πλευρό του δολοφόνου  
της Γαρυφαλιάς οι αντιεξουσιαστές
Λίγες μέρες μετά το φρικτό έγκλημα της 26χρονης Γαρυφαλιάς στη Φολέγανδρο και πριν καλά καλά στεγνώσει το χώμα που την σκέπασε άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου εξακολουθούν να προσβάλλουν τη μνήμη της.
Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη
Με ένα κάλεσμα το οποίο λαμβάνει χώρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αντιεξουσιαστές διοργανώνουν την ερχόμενη Κυριακή LIVE με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του καθ' ομολογίαν δολοφόνο του άτυχου κοριτσιού."
 
-----------------------------------------------
Είναι δυνατόν να έχει βάση κάτι τέτοιο; 

1 σχόλιο

  1. Και τι θα παιξουνε;ΟΧαρος βγηκε παγανια;Μηπως να περασουμε μια βολτα να μιλησουμε ευγενικα;Ακου αντιεξουσιαστες,σαν κατι μαλακισμενα που το παιζουν αναρχικοι,αστοιχειωτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση