GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραδέχονται, τώρα, ότι οι "ψεκασμένοι" είναι πλειοψηφία...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Δεν έπιασε το κόλπο των φερέτρων! Δεν έπιασε το κόλπο της ...

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Δεν έπιασε το κόλπο των φερέτρων!
Δεν έπιασε το κόλπο της
... δίχρονης πλύσης εγκεφάλου!
Δεν έπιασε το κόλπο της οικονομικής ασφυξίας.
Δεν έπιασε το κόλπο της κατ΄οίκον φυλάκισης
Δεν έπιασε το κόλπο της "κομματικής συναίνεσης"!
Δεν έπιασε, ούτε η τιμωρητική "νομολογία" των προστίμων, των αστυνομικών επιθέσεων, της καταναγκαστικής ανεργίας και της λογοκρισίας κάθε αντίθετης άποψης.
Παραδέχονται, τώρα, ότι οι "ψεκασμένοι" είναι πλειοψηφία, που δεν έχει πειστεί, που δεν μπορεί να ελεγχθεί και γι΄αυτό, πρέπει να απομονωθεί.
Και γι΄ αυτό, χρειάζονται συνεργούς.
Κατ΄αρχήν, την ελίτ, που συγκροτεί το σύστημα. Μετά, τον γείτονα, για να σου κλείνει την πόρτα, στα μούτρα, τον καταστηματάρχη, για να μην σε βάζει μέσα,  τον εργοδότη ή τον Διευθυντή, που δεν θα σε δεχτεί στην δουλειά. "Αριοι και Εβραίοι".
Προσπαθούν να δημιουργήσουν μια άλλη κάστα ανθρώπων, που θα επιβραβεύονται, από το σύστημα με "καθρεφτάκια", για να στραφούν εναντίον των συνανθρώπων τους, με φοβικά επιχειρήματα. Τους εμβολιασμένους.
Όμως, το Σύνταγμα ισχύει, για ΟΛΟΥΣ!
Και ΚΑΜΙΑ επιστροφή στον φασισμό, με οποιοδήποτε πρόσχημα, δεν μπορεί να το καταργήσει!
Ήρθε η ώρα να μιλήσουν, επιτέλους και οι σιωπηλοί Συνταγματολόγοι,  και να προστατέψουν τα δικαιώματα των πολιτών. Ν΄ αποτρέψουν τον διαχωρισμό της κοινωνίας! Να προστατέψουν την Δημοκρατία, που όταν αισθάνεται ότι απειλείται, απ΄τον λαό, καταργεί την Δημοκρατία!

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση