GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ! ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ τον (επιδημιολόγο) Ελπιδοφόρο Σωτηριάδη για τις διαδηλώσεις στην Κύπρο...

Συνεχίστηκαν και σήμερα οι συλλήψεις αναφορικά με την επίθεση διαδηλωτών στο συγκρότημα ΔΙΑΣ και τα επεισόδια στο προεδρικό μέγαρο, το βράδυ...


Συνεχίστηκαν και σήμερα οι συλλήψεις αναφορικά με την επίθεση διαδηλωτών στο συγκρότημα ΔΙΑΣ και τα επεισόδια στο προεδρικό μέγαρο, το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης, ο οποίος συνελήφθη ως διοργανωτής της διαμαρτυρίας. 

Ο Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης είναι γιατρός με μεταπτυχιακό τίτλο στην Επιδημιολογία και διδακτορικό στην Περιβαλλοντική και Επαγγελματική Υγεία από τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.

Ο δρ. Σωτηριάδης είναι από τους επιστήμονες που εξέφρασαν την αντίθεσή τους στα αυστηρά μέτρα που επιβλήθηκαν και έχει υποστηρίξει πολλές φορές ότι ο κίνδυνος του COVID19 είναι ελάχιστα μεγαλύτερος απ’ αυτόν της γρίπης.

Ο Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στο δικαστήριο μαζί με τους άλλους 6 συλληφθέντες που σχετίζονται με τα επεισόδιά της Κυριακής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση