GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΖΕΣΤΟΣ καιρός και άνοδος της θερμοκρασίας...

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες. Λίγες τοπικές νεφώσεις. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Άνεμοι βορείων διευθύνσεων με εντάσεις έως 7 μποφόρ στο...



Πολύ καλές καιρικές συνθήκες. Λίγες τοπικές νεφώσεις. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Άνεμοι βορείων διευθύνσεων με εντάσεις έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή 25 Ιουλίου 2021 σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει καλός και ζεστός καιρός. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν κατά τις μεσημεριανές κυρίως ώρες στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 11 έως 32 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 14 έως 35, στην Κεντρική Ελλάδα από 15 έως 35 βαθμούς, στην Ήπειρο από 15 έως 36, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 έως 37 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 34 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 19 έως 32 βαθμούς, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 36 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο ασθενείς και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 6-7 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν δυτικοί άνεμοι με εντάσεις 3-4 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια.. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 23 έως 31 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση