GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΩΡΑ με εκ νέου απαγόρευση κυκλοφορίας και άνευ μουσικής εστίαση...

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, στο τραπέζι των ειδικών του υπουργείου υγείας, κατά την σημερινή  τους συνεδρί...


Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, στο τραπέζι των ειδικών του υπουργείου υγείας, κατά την σημερινή  τους συνεδρίαση, αναμένεται να τεθεί το ενδεχόμενο λήψης στοχευμένων μέτρων, τα οποία ωστόσο θα είναι τοπικού χαρακτήρα και δεν θα εφαρμοστούν σε ολόκληρη τη χώρα. Τόσο ο πρωθυπουργός, όσο και τα κυβερνητικά στελέχη τονίζουν μέχρι τώρα ότι δεν θα ξαναληφθούν οριζόντια μέτρα στη χώρα. 

Ένα από αυτά ενδέχεται να είναι η επαναφορά της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε εξωτερικούς χώρους, αλλά ακόμα και η επιστροφή της απαγόρευσης νυχτερινής κυκλοφορίας!

Επιπλέον, είναι πιθανό να τεθεί και το σενάριο της απαγόρευσης της μουσικής σε μπαρ και καφέ, όπως ίσχυε μέχρι και πριν λίγο καιρό.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση