GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ και πολλές πόλεις! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ στις συγκεντρώσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού...

Μεγάλες συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, σε άλλες πόλεις και στην  Κρήτη.  Πλήθος κόσμου ενάντι...


Μεγάλες συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, σε άλλες πόλεις και στην  Κρήτη. 

Πλήθος κόσμου ενάντια στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών συγκεντρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποιώντας διαδήλωση για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης ως προς τον εμβολιασμό συγκεκριμένων επαγγελμάτων, κατά του κορονοϊού. 

Συγκεκριμένα, χιλιάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος, κρατώντας ελληνικές σημαίες, σταυρούς και πλακάτ, ενώ φώναζαν συνθήματα κατά της υποχρεωτικής εφαρμογής του προγράμματος "Ελευθερία" σε επαγγελματικούς κλάδους, και του κοινωνικού διαχωρισμού αλλά και της υποχρεωτικότητας των εμβολίων.

"Δεν κάνουμε μπόλι", "πάρτε τα εμβόλια και φύγετε από εδώ", ήταν μερικά από τα συνθήματα που ακούγονταν από μέρος των διαδηλωτών, ενώ κάποια στιγμή φώναζαν "παραιτήσου" έξω από τη Βουλή, απευθυνόμενοι στον πρωθυπουργό.

Μάλιστα, εκτός από τα συνθήματα κατά των εμβολίων, οι συγκεντρωμένοι τραγούδησαν τον "Εθνικό Ύμνο", ενώ έψελναν το "Χριστός Ανέστη". Αντιστοίχως, στη Θεσσαλονίκη τραγούδησαν το "Μακεδονία Ξακουστή".

 
Συγκέντρωση πολιτών στο Σύνταγμα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού 
 ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI 

 
Συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στο Σύνταγμα
 Συγκέντρωση πολιτών στο Σύνταγμα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού
 ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI

Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους, υπήρξαν και αρκετοί διαδηλωτές που τάχθηκαν εναντίον του εμβολίου γενικότερα και όχι μόνο κατά των μέτρων για την υποχρεωτικότητα.

Οι διαδηλωτές έθεσαν επισήμως στο κάλεσμά τους το ζήτημα της συνταγματικότητας των υποχρεωτικών εμβολιασμών και της ελεύθερης επιλογής.

Συγκέντρωση πολιτών στο Σύνταγμα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού 
 ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI
Συγκέντρωση στην Ομόνοια κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού 
 ΡΕΜΠΑΠΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ / EUROKINISSI
 Συγκέντρωση στην Ομόνοια κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού
 ΡΕΜΠΑΠΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ / EUROKINISSI 
Συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στο Σύνταγμα 
 ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI

Η συγκέντρωση οργανώθηκε από το σχήμα «Κίνημα Ελεύθεροι Ξανά» του Φαίδωνα Βοβόλη.  Την ίδια στιγμή, παρόμοιες συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν στην Ομόνοια της Αττικής, αλλά και σε άλλες πόλεις όπως στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα.

Πορεία στη Θεσσαλονίκη
Πορεία κατά του υποχρεωτικού  εμβολιασμού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (14/07) σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρει το ThessToday.gr.
Εκατοντάδες άτομα συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στον Λευκό Πύργο αντιδρώντας στον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του κορονοϊού, αλλά και στα περιοριστικά μέτρα, ενώ κρατούσαν ελληνικές σημαίες, και φώναζαν συνθήματα που μεταξύ άλλων αναφέρουν "δεν θα περάσει ο φασισμός", "κάτω η χούντα του Μητσοτάκη".

Συγκέντρωση και πορεία στην Πάτρα
Συγκέντρωση πολιτών που διαφωνούν με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού πραγματοποιήθηκε και στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του TheBest.gr η συγκέντρωση ήταν ιδιαιτέρως μαζική και συμμετείχαν πάνω από 500-600 άτομα.

Στην συγκέντρωση συμμετείχαν υγειονομικοί και από τα τρία Νοσοκομεία της Πάτρας, καθώς και ορισμένοι εμβολιασμένοι οι οποίοι επίσης αντιτίθενται στο να καταστεί υποχρεωτικός εμβολιασμός και να μπαίνουν οι συνάδελφοί τους σε άδεια άνευ αποδοχών. Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους, υπήρχαν και καταστηματάρχες της πόλης.
Συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου στην Πάτρα THEBEST.GR
 Συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου στην Πάτρα THEBEST.GR

Διαδήλωση και στην Κρήτη
Αρκετός ήταν ο κόσμος, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του Cretalive.gr, που ανταποκρίθηκε στο διαδικτυακό κάλεσμα για συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας και στο Ηράκλειο της Κρήτης, ενάντια στους εμβολιασμούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέριξ της πλατείας, βρίσκονταν διακριτικά αστυνομικές δυνάμεις.
Συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου στην Κρήτη
 CRETALIVE.GR
Συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου στην Κρήτη CRETALIVE.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση