GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ήταν ΟΛΟΙ εμβολιασμένοι! Οι "ειδικοί επιστήμονες" τι έχουν να πουν;

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Εάν ένα εμβολιασμένο άτομο μπορεί να μολύνει και να μολυνθεί, γιατί του χορηγείται ειδικό "διαβατήριο-προν...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Εάν ένα εμβολιασμένο άτομο μπορεί να μολύνει και να μολυνθεί,
γιατί του χορηγείται ειδικό "διαβατήριο-προνόμιο" για να ταξιδεύει,
να
...

εισέρχεται σε εστιατόρια, ποδοσφαιρικά στάδια, συναυλίες
και ως εκ τούτου να μολύνει και τους άλλους;

Το ερώτημα από τους επιστήμονες της Ιπποκράτειας Ιατρικής, εξαιρουμένης της Ελλάδας που τα ΜΜΕ και κόμματα αποκλείουν το δικαίωμα επιστημονικής γνώμης.
Η Επιστήμη κι η εξέλιξη είναι ο διάλογος (εκτός αν κι εδώ έχουμε νέες "ανακαλύψεις"). Επιστήμη δεν είναι οι ειδικοί και μάλιστα χρηματοδοτούμενοι "νομίμως" από πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες, αλλά και υπογείως πολλές φορές για να συνταγογράφουν, προωθούν για παράδειγμα, συγκεκριμένα προϊόντα.

Η Ανώνυμη Εταιρία "Σπέτσια Κάλτσιο" (1906) είναι ιταλική, ποδοσφαιρική ομάδα από την πόλη Λα Σπέτσια, που εισήλθε φέτος στην Α' κατηγορία του διάσημου Ιταλικού Καμπιονάτο.

Έτσι, ενόψει της έναρξης του Καμπιονάτο αποσύρθηκε για προετοιμασία στο Πράτο αλλο Στέλβιο (Βόρεια Ιταλία κι υψόμετρο πλέον των 1.000 μέτρων, σε ένα καταπληκτικό περιβάλλον φυσικού πλούτου). Εκεί, λόγω του καταπληκτικού κλίματος και των υποδομών εντός ενός προστατευόμενου φυσικού πάρκου, προετοιμάζονται πολλές ποδοσφαιρικές ομάδες απ' ολόκληρο τον κόσμο. Το 2012 προετοιμάστηκε εκεί κι ο δικός μας Άρης Θεσσαλονίκης... για τους ποδοσφαιρόφιλους.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές, γυμναστές, έφοροι και συνοδοί ήταν πλήρως εμβολιασμένοι!

Το απόγευμα τις 17 Ιούλη, στους καθημερινούς σχετικούς ελέγχους από την Ανώνυμη Ποδοσφαιρική Εταιρία, βρέθηκε θετικός στο τεστ κορωνοϊού ένας ποδοσφαιριστής. Κατόπιν 8 ποδοσφαιριστές κι ένα μέλος της αποστολής. Όλοι οι μολυσμένοι (κρούσματα) ήταν εμβολιασμένοι!

Η ομάδα αυτό-απομονώθηκε (sic!), αλλά συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία, όπως κι οι μολυσμένοι ποδοσφαιριστές, ακολουθώντας το "ιατρικό πρωτόκολλο" (sic! και γέλια για τους "ψεκασμένους", αλλά και τους Επιστήμονες που τιμούν τον "Ιπποκράτειο Όρκο" τους). Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά... μιας και τα λεφτά είναι πολλά Άρη, όπως έλεγε ο Καλογήρου...

Κι επειδή κάποια στιγμή θα σκάσει με εκκωφαντικό θόρυβο η "φούσκα" των "επιστημόνων" με ασυλία και των ΟΛΩΝ των πολιτικών κομμάτων ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, που κρύβονται πίσω από τον "επιστημονισμό", μιλώντας για τη γειτονική Ιταλία, ας δούμε ένα από τα αναρίθμητα τραγελαφικά που ξεφτιλίζουν τους "καθεστωτικούς επιστήμονες".

Να τι λέει η 48χρονη καθηγήτρια Chiara Fossi: «Εγώ, εμβολιάστηκα με το AstraZeneca. Ένα μήνα μετά τη δεύτερη δόση μολύνθηκα με την παραλλαγή Δέλτα. Αλλά έχω την εφαρμογή (πιστοποιητικό-"πράσινο διαβατήριο) και είμαι ελεύθερη να βγω»... πηγή, η κυβερνητική "Corriere della Sera", 21 Ιούλη 2021.

Έγγραφο "ελεύθερης κίνησης πολιτών" έχουμε σε δύο ιστορικές στιγμές της ανθρωπότητας: τη ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ και τη "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια" του 4ου Ράιχ!

«Οι "επιστήμονες" θα πρέπει να φοράνε διακριτικό με τον σπόνσορα τους,
για να γνωρίζουμε σε ποια φαρμακοβιομηχανία ανήκει ο καθένας
»
...

Παραφράζοντας τον Ρόμπιν Ουίλιαμς, για τη σχέση πολιτικών κι επιχειρηματιών
[Βλέπε, σε:«Ο άνθρωπος δεν πρέπει να ζει περισσότερο από 75 χρόνια»! Το λένε "βιοηθικοί"... ε... και;]


Υ.Γ. Ήδη διακινούνται προβληματισμοί στους "ειδικούς" επιστήμονες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη σύσταση ενός πορτοκαλί, ή λαχανί "διαβατηρίου" για τους εμ βολιασμένους και το Green Pass (πράσινο διαβατήριο) να εκδίδεται μετά τον 4ο εμ βολιασμό...


* «Ναζιστικό υγειονομικό απαρτχάϊντ με την υπογραφή σύσσωμης της Αριστεράς!»


* ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Οι γιατροί & οι "ειδικοί" με ασυλία... έχουν διαβάσει πώς λειτουργεί το επίσημο "Σχέδιο Pfizer";

 

* "Επιστημονισμός"... Το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο... αμέσως μετά η ΠΟΡΝΕΙΑ κι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση