GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Επιστημονισμός"... Το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο... αμέσως μετά η ΠΟΡΝΕΙΑ κι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ είναι το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο...


Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ είναι το αρχαιότερο επάγγελμα
στον κόσμο... αμέσως μετά
η ΠΟΡΝΕΙΑ κι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ
»

Σκίτσο απαλλοτριωμένο από την Sabine Teske

Αυτό που συμβαίνει με την επιδημία και τα μπόλια των φαρμακευτικών πολυεθνικών στην πατρίδα μας, βρίσκει τις επαναλήψεις σε πολλές άλλες αποικίες (χώρες μέλη της Ε.Ε. του 4ου Ράιχ). Μπροστά στα κέρδη δεν υπάρχει πλέον ανθρώπινη αξιοπρέπεια κι ανθρώπινα δικαιώματα και κυρίως "ο βασιλιάς είναι γυμνός"... ο πλήρης εξευτελισμός της Ιπποκράτειας ιατρικής για λίγα αργύρια. Οι περί πολλού "καθηγητές" με μόνιμο στασίδι στα αργυρώνητα ΜΜΕ, πέρασαν στο ίδιο στρατόπεδο με τη "δικαιοσύνη", τους πολιτικούς αρχηγούς, που ως ιατρικοί επισκέπτες πολυεθνικών μπολιάζονται δημόσια μπροστά στις κάμερες των τηλεοπτικών σταθμών, χωρίς να τους απασχολεί η ανθρώπινη ζωή.

Πριν παρακολουθήσουμε τι συμβαίνει στη γειτονική Ιταλία, ας δούμε τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού Υγείας Κικίλια, ο οποίος συνόδευσε στους εμβολιασμούς της "θεραπευτικής πολιτικής ενότητας", με πολιτική αβρότητα κι αλληλεγγύη τους πολιτικούς αρχηγούς: «Συνεχίζουμε κανονικά τους εμβολιασμούς με το εμβόλιο της AstraZeneca... Είμαστε καθημερινώς και κάθε ώρα και λεπτό πάνω από τις εξελίξεις... δεν μπορούμε  να λαμβάνουμε αποφάσεις  χωρίς τις σαφείς οδηγίες από τον ΕΜΑ, αλλά και τους επίσημους φορείς που ασχολούνται με τα εμβόλια... Για μια ακόμη φορά θα συνιστούσα ψυχραιμία, προσοχή πώς επικοινωνούμε τα πράγματα, ειδικά για ένα τόσο σοβαρό θέμα που είναι ο εμβολιασμός».

Τα ίδια έλεγε προχθές ο Ιταλός ομόλογος του Κικίλια κι ο ιταλικός ΕΟΔΥ... Χθες, μπροστά στους θανάτους (ακόμη δεν γνωρίζουν αν οφείλονται στους εμβολιασμούς... λένε), αλλά και σε παρενέργειες που προκαλούν ρίγη αναλγησίας προς την "επιστημονική" κοινότητα των "γιατρών", η κωλοτούμπα: πλήρης φραγμός στον εμβολιασμό. Ακόμη κι η Σουηδία, χώρα παρασκευής του εν λόγω εμβολίου, διέκοψε τους εμβολιασμούς.

Λες κι οι εγχώριοι "επιστήμονες", οι "ειδικοί λοιμωξιολόγοι" δεν γνωρίζουν καμία ξένη γλώσσα και δεν διαβάζουν τι συμβαίνει στις άλλες αποικίες της Ε.Ε., ή δεν βρίσκουν τον απαραίτητο χρόνο από τις πασαρέλες τρομοκράτησης των ΜΜΕ, ή δεν έχουν καμία σχέση με την επιστήμη κι είναι υπάλληλοι πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών μεταφέροντας τη γραμμή των φαρμακοβιομηχανιών.

Αλήθεια υπάρχουν γιατροί που τιμούν τον Ιπποκράτειο όρκο τους;

Κι ενώ στην Ιταλία έχουμε κυβέρνηση "τεχνοκρατών", με τη συμμετοχή της αριστεράς, της δεξιάς και της ακροδεξιάς (μια πλήρης "ενότητα" για ν' αντιμετωπίσουν την "πανδημία"... κι η διευκρίνηση για να μην εκληφθούν αντιπολιτευτικά πυροτεχνήματα οι παρακάτω απλές ειδήσεις), ας σταθούμε στα εξής:

Με δεδομένα τα καθημερινά περιστατικά παρενεργειών "χωρίς συσχέτιση", τώρα οι Ιταλοί γιατροί ζητούν από τη βουλή "ποινική θωράκιση", ασυλία ποινικής κι αστικής δίωξης για τους γιατρούς που εμβολιάζουν, ή συστήνουν τον εμβολιασμό. Με δεδομένη τη σύμβαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κυβερνήσεων στις αποικίες τους, όπου οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν υποχρεούνται
να καταβάλουν αποζημίωση, για τυχόν βλάβες λόγω εμβολιασμού
, οι Ιταλοί γιατροί ζητούν νομοθετική ρύθμιση προστασίας τους. Θυμίζουμε:
Εμβόλια... το ελληνικό παράδοξο της ομερτά! Ποιος αποζημιώνει; Ποιος πληρώνει;

Ο Filippo Anelli, πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιατρών-Χειρουργών κι Οδοντιάτρων, επισημαίνει: «Σε μια πιθανή συσχέτιση μεταξύ του εμβολιασμού και του επακόλουθου θανάτου των εμβολιασμένων ατόμων... η μαζική εκστρατεία εμβολιασμού σίγουρα μπορεί να προκύψουν ορισμένα προβλήματα... πρέπει η βουλή να σκεφτεί σοβαρά μια νομοθετική παρέμβαση που θα έδινε κάποια ηρεμία και γαλήνη στο επάγγελμα... Αυτή είναι η έκκληση μας, ώστε η δική μας διαθεσιμότητα να μην μετατραπεί σε μπούμερανγκ, όπου οι γιατροί θα αναγκαστούν τότε να διορίζουν δικηγόρους και να σύρονται στα δικαστήρια... Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως παίρνουμε κάποιο δικαίωμα από τους πολίτες, αλλά μόνο να μπορέσουν οι γιατροί να εργάζονται με γαλήνιο τρόπο...».

Επιπλέον, ο πρόεδρος των γιατρών της Ιταλίας Filippo Anelli, επισημαίνει: «Πολλοί συνάδελφοι μου φοβούνται αυτό που συνέβη στη Σικελία. Το δικαστικό σώμα κάνει τη σωστή δουλειά του και αυτές είναι οι δέουσες ενέργειες, αλλά είναι απαραίτητο να ηρεμήσουν οι γιατροί και να σκεφτούμε μια "ποινική ασπίδα", μια κατάλληλη νομοθετική παρέμβαση, χωρίς να διαταράσσουμε τις δημοκρατικές μας αρχές, για να δώσουμε στον γιατρό την ευκαιρία σε αυτήν την φάση έκτακτης ανάγκης να είναι σε θέση να αποφύγει ποινικά ζητήματα.»

Τι θέλει να πει ο "ποιητής";

Μπορεί στην Ελλάδα αυτό να φαντάζει επιστημονική φαντασία, με δεδομένη και γνωστή διαχρονικά τη στάση της δικαιοσύνης, πάντα ενάντια στα λαϊκά συμφέροντα, τον απλό πολίτη, το λαό. Δηλαδή να υπάρξει εισαγγελέας και δικαστής που θα παρακούσει πολιτικές εντολές και θα διώξει γιατρό, πολιτικό, δημοσιοπγράφο για παρότρυνση υπέρ του εμβολιασμού, απέναντι σε πολίτες που θα έχουν υποστεί παρενέργειες. Αλλά... ας παρακολουθήσουμε τι συμβαίνει στη γειτονιά μας.

Ιταλικό Συνδικάτο Στρατιωτικών Καραμπινιέρων

Δελτίο Τύπου, 13 Μάρτη 2012
«[...] Το Συνδικάτο των Καραμπινιέρων συνεχίζει να λαμβάνει μεγάλο αριθμό αναφορών για συναδέλφους που χτυπιούνται από παρενέργειες, όπως (θρομβώσεις, κράμπες στα κάτω άκρα και γενικό μυϊκούς πόνους...), μετά τη χορήγηση του εμβολίου AstraZeneca... [...]».
Μεταξύ πολλών άλλων ζητούν: «[...] Εκτός από το να ζητάμε την εκτίμηση συνέχισης της εκστρατείας εμβολιασμού που βασίζεται στο εμβόλιο AstraZeneca, ζητάμε από τη Γενική Διοίκηση των Καραμπινιέρων... να διευθετήσει τις συνολικές αποζημιώσεις για τα έξοδα που πραγματοποιήθηκαν από συναδέλφους για την αντιμετώπιση παρενεργειών... [...]».
 
Μήπως κάτι συμβαίνει;
 
Πάμε τώρα στις Ιταλικές Ένοπλες δυνάμεις: "Ύποπτοι θάνατοι, στρατιώτες σε εξέγερση ενάντια στον υπουργό (Υγείας) Speranza: "Σταμάτα άμεσα τους εμβολιασμούς"!
 
Συνδικάτο του Στρατού
(* έχουν συνδικαλισμό στο στρατό κι υπόψη πως δεν υπάρχει θητεία κληρωτών -έχει καταργηθεί η θητεία-, είναι εξ ολοκλήρου "μισθοφορικός" στρατός με έμμισθους ΕΠΟΠ)

Δελτίο τύπου, 12 Μάρτη 2021
«Οι ειδήσεις στον Τύπο σχετικά με τις σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες που προέκυψαν από τη χορήγηση του εμβολίου AstraZeneca σε στρατιωτικό προσωπικό και τις αστυνομικές δυνάμεις απαιτούν να ζητήσουμε από τον Υπουργό [Άμυνας] Guerini να σταματήσει αμέσως όλες τις δραστηριότητες εμβολιασμού εν αναμονή των ερευνών από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές, τόσο για το εμβόλιο όσο και τη μέθοδο χορήγησης, αλλά και τις δημοσιεύσεις, τις διατάξεις, τις οδηγίες και τις εγκυκλίους από τη στρατιωτική υγεία που εκδίδονται από στρατιωτικούς γιατρούς και για τις οποίες δεν έχει αποκτήσει επίσημη επικύρωση ή διαπίστευση από το Ιταλικό Istituto Superiore di Sanità - ISS [δηλαδή τον Ιταλικό ΕΟΦ]. Ακριβώς σε σχέση με αυτήν την τελευταία πτυχή, από τις 7 Ιανουαρίου αναμένουμε μια απάντηση από τον υπουργό [Υγείας] Sperranza που συνεχίζει να σιωπά».

Σ' ολόκληρη την Ευρώπη υπάρχουν οι άλλες "φωνές" γι' αυτό που βιώνουμε... ΜΟΝΟΝ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, γιατί στον υπόλοιπο κόσμο η ζωή συνεχίζεται.
Στην Ελλάδα βιώνουμε μια άλλη "πραγματικότητα": το σύνολο του πολιτικού συστήματος έχει εναποθέσει τα πάντα στην καθεστωτική "επιστήμη" και κρύβονται όλοι κάτω από τα φουστάνια του "επιστημονισμού".
Ο "επιστημονισμός" κατάφερε μια τεράστια νίκη! Έφερε την ενότητα των πολιτικών, των ιδεολογιών, της οικονομίας και κυρίως κατατρόπωσε, όχι μόνον την μέχρι σήμερα Ιπποκράτεια ιατρική επιστήμη, αλλά και τους θεούς, όλες τις Χριστιανικές θρησκείες (καθολικούς, ορθοδόξους, προτεστάντες κ.λ.π.).

Στην πατρίδα μας, με δεδομένη την προηγούμενη προμήθεια εκατομμυρίων για εμβολιασμούς, έχουμε ένα μοναδικό πολιτικό φαινόμενο: πλήρης ταύτιση του πολιτικού συστήματος, όλων των πολιτικών κομμάτων, των πολιτικών αρχηγών που ως ιατρικοί επισκέπτες πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών εμβολιάζονται στις τηλεοπτικές κάμερες χωρίς εξαιρέσεις, "πανεπιστημιακούς που πληρώνει ο ελληνικός λαός και αυτοί περιφέρονται από τηλεοπτικό σταθμό σε τηλεοπτικό σταθμό και μάλιστα χωρίς να φέρουν στο πέτο τους τα διακριτικά των πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών που τους χρηματοδοτούν!

«Η αδιαφορία επιτρέπει να κάνουν νόμους,
που κατόπιν μόνο η επανάσταση θα μπορέσει να καταργήσει.
»
Antonio Gramsci [Βλέπε, σε: Σ' ευχαριστούμε Antonio, για ό,τι έκανες, είπες, έγραψες]

* Εμβόλια... το ελληνικό παράδοξο της ομερτά! Ποιος αποζημιώνει; Ποιος πληρώνει;

* Γιατί οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν υποχρεούνται να καταβάλουν αποζημίωση, για τυχόν βλάβες λόγω εμβολιασμού;

[...] Και συ, τσούλα των δήμιων, Επιστήμη,
της Αλήθειας εσχάτη τεφροδόχα,
και συ, πρόστυχη Πένα και ψοφίμι,
του
βούρκου λιβανίζετε την μπόχα!

Και συ, Πατριώτη Αγνέ, τη μάσκα φόρα
κι απ' τ' αδέρφια σου, αραδαριά μπροστά σου,
διάλεγε, Γιούδα πάντοτες και τώρα,
για τον ξένο Μολώχ τα θύματά σου.

Αθάνατη και θεία και πεμπτουσία
του βούρκου, χαίρε ώ! χαίρε Προδοσία!... [...]
Κώστας Βάρναλης, "Ελεύθερος Κόσμος"

 * Η πολιτική απάτη του "διχασμού" κι οι κοκορομαχίες περί "βίας", Λιγνάδη, Κουφοντίνα και σια

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση