GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εμβόλια... το ελληνικό παράδοξο της ομερτά! Ποιος αποζημιώνει; Ποιος πληρώνει;

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Θάνατοι πριν τον εμβολιασμό: Λόγω κορωνοϊού...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Θάνατοι πριν τον εμβολιασμό:
Λόγω κορωνοϊού...
Λόγω κορωνοϊού
Λόγω κορωνοϊού
Λόγω κορωνοϊού
Λόγω κορωνοϊού
Λόγω κορωνοϊού
Λόγω κορωνοϊού
Λόγω κορωνοϊού
Λόγω κορωνοϊού
Λόγω κορωνοϊού...

Θάνατοι μετά τον εμβολιασμό:
Λόγω Αγγλική μετάλλαξης
Ήταν άτυχος
Καμία σχέση
Νόσησε μεταξύ 1ης και 2ης δόσης
Λόγω Βραζιλιάνικης μετάλλαξης
Λόγω αιφνίδιας ασθένειας
Λόγω εμφράγματος
Έπασχε από καρδιοκυκλοφοριακά προβλήματα
Ήταν υπερήλικας
Πέθανε στον ύπνο
Λόγω Νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης
Ήταν διαβητικός
Ήταν ήδη ασθενής
Κανένας κίνδυνος.
»
Μετάφραση κειμένου της φωτογραφίας ανάρτησης (μέσω Fernando Rossi)

Αλλεπάλληλοι θάνατοι και παρενέργειες μετά τους εμβολιασμούς... Τεράστια ανησυχία στην επιστημονική και πολιτική κοινότητα, την κοινωνία... Ευτυχώς, μάλλον το καλό "κλίμα" στην Ελλάδα δεν ευνοεί προβλήματα από τα εμβόλια και επισήμως δεν διαπιστώνονται αντίστοιχα προβλήματα με όσα καταγράφουν επίσημα όλες οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Γραφεί ο φίλος Ιταλός Γερουσιαστής Fernando Rossi:

«8 Μάρτη ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ RNA ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟ.
2.164 θάνατοι, εκ των οποίων 1.265 σε χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου και 1.218 αποδιδόμενοι στο εμβόλιο Pfizer!!!
Φυσικά τα ΜΜΕ, Τελ Αβίβ (SKY) πρωτίστως, προσέχουν να μην αποκαλύψουν ειδήσεις που αναφέρουν τη ζημία των εμβολίων των εταιριών, που χρηματοδοτούνται από αυτές. Με την ίδια έμφαση με την οποία καλούν κάθε ώρα τους πολίτες να εμβολιαστούν και τις επικλήσεις υπέρ της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού.
Από την πλευρά μου, ελπίζω ότι οι συγγενείς των νεκρών ή αυτών που υπέστησαν σοβαρές βλάβες θα μηνύσουν τις βιομηχανίες, τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους για υποκίνηση, έτσι ώστε να κοστίσει πολύ περισσότερο από τα κέρδη και άλλα πολύ περισσότερα από τα οφέλη που λαμβάνονται από τις πολυεθνικές.
»

Μπορεί η Ευρωπαϊκή Ένωση να έχει υπογράψει μυστικές συμφωνίες με τις πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες (Big Pharma) κι επίσης συμφωνίες να μην μπορεί να κινηθεί δικαστική προσφυγή από όσους υποστούν βλάβες από τα εμβόλια που έδωσε έγκριση (και πλήρωσαν οι φορολογούμενοι ευρωπαίοι πολίτες και συνεπώς το "δωρεάν εμβόλιο" είναι ένα από τα πολλά παραμύθια), αλλά αυτό δεν αποκλείει τις προσφυγές εναντίον όσων παρακίνησαν και προπαγάνδισαν υπέρ του εμβολιασμού. Έτσι, μπορούμε να δούμε να πληρώνουν αποζημιώσεις σε αστικά δικαστήρια, αλλά και ποινικές ευθύνες οι πολιτικοί, δημοσιογράφοι, καθεστωτικοί πανεπιστημιακοί, δημοσιογράφοι, αλλά όχι οι πολυεθνικές.

Στην Ελλάδα μπορούμε να σημειώσουμε σ' αυτή την κατηγορία τους πανεπιστημιακούς της κυβερνητικής επιτροπής λοιμωξιολόγων, τους "γιατρούς" με μόνιμο στασίδι στα ΜΜΕ, τους πολιτικούς (Μητσοτάκης, Τσίπρας, Κουτσούμπας, Βαρουφάκης, Γ. Παπανδρέου κ.α.π.) με τους δημόσιους παρουσία τηλεοπτικών καναλιών εμβολιασμούς και παροτρύνσεις για "μαζικούς εμβολιασμούς", αλλά και τους δημοσιογράφους και ΜΜΕ, που δεν θα μπορούσαν να επικαλεστούν τα εκατομμύρια που τους δώρισε η κυβέρνηση για να προπαγανδίσουν την αναγκαιότητα εμβολιασμού και να απειλούν κι αποκλείουν όσους επιστήμονες δεν συντάσσονται με την υποχρεωτικότητα. Βέβαια, η προηγούμενη αναφορά είναι συμβολική-σημειολογική, δεδομένου πως είναι πασιφανές ότι η λεγόμενη "δικαιοσύνη" αποδίδεται κατά το δοκούν στην Ελλάδα και σύμφωνα με τις πολιτικές κατευθύνσεις (π.χ. Συνταγματικά μνημόνια, συνταγματική η υποθήκευση της χώρας για 99 χρόνια, συνταγματικές περικοπές μισθών και συντάξεων, αντισυνταγματικές οι περικοπές στους δικαστές, νόμιμες οι απαιτήσεις των τραπεζιτών κι κατασχέσεις της λαϊκής κατοικίας, νόμιμες οι πωλήσεις δημόσιας περιουσίας... αεροδρόμια, λιμάνια, ΟΣΕ, ΔΕΗ, ΟΤΕ κ.α.π.).

Εδώ να σημειώσουμε κάτι τώρα γίνεται κατανοητό και μόνον η Ιωάννα Υψηλάντη επισήμανε, ενώ τα ΜΜΕ, όπως και οι πολιτικοί απέκρυψαν. Οι απαιτήσεις της πολυεθνικής φαρμακοβιομηχανίας Φάιζερ σε δύο χώρες της Λατινικής Αμερικής και μάλιστα με δύο κυβερνήσεις σε πλήρη πολιτική διάσταση (Αργεντινή, αριστερά και Βραζιλία, δεξιά): Θεωρείται "νόμιμο και ηθικό" η "Φάιζερ" να ζητεί, από την Αργεντινή και την Βραζιλία, την υποθήκευση όλων των κρατικών περιουσιακών της στοιχείων

«Γιατί οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν υποχρεούνται
να καταβάλουν αποζημίωση, για τυχόν βλάβες λόγω εμβολιασμού;
»
Marco Rizzo

Γενικός Γραμματέας Κομμουνιστικού Κόμματος της Ιταλίας

Σήμερα, μπροστά στις τραγικές συνέπειες των εμβολιασμών στην Ιταλία, θέτει εκ νέου το ζήτημα ο Marco Rizzo, ηγέτης του αδελφού κόμματος με το ΚΚΕ, υπενθυμίζοντας πως το είχε επισημάνει από 3 Δεκέμβρη 2020 [Βλέπε, σε: Γιατί οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν υποχρεούνται να καταβάλουν αποζημίωση, για τυχόν βλάβες λόγω εμβολιασμού;]:

Marco Rizzo:

«Σε ανύποπτους χρόνους -3 Δεκέμβρη 2020- όταν ανακίνησα το πρόβλημα του ποιος όφειλε να αποζημιώσει σε περιπτώσεις προβλημάτων που θα προέκυπταν από τα εμβόλια, σηκώθηκε μια θύελλα και κατηγορήθηκα ως αρνητής και συνωμοσιολόγος.

Σήμερα με την υπόθεση Astrazeneca, το πρόβλημα έγινε πραγματικότητα.
Ποιος αποζημιώνει;
Ποιος πληρώνει;
»

Ευτυχώς στην Ελλάδα δεν αντιμετωπίζουμε αυτά τα προβλήματα κι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν σφυρηλατήσει με "εθνική θεραπευτική-εμβολιαστική ενότητα", χωρίς αμφιβολίες, πεισμένοι για τα θεϊκά εμβόλια των πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών [Βλέπε, σε: Η πολιτική απάτη του "διχασμού" κι οι κοκορομαχίες περί "βίας", Λιγνάδη, Κουφοντίνα και σια].

 Την Τετάρτη στις 30 Δεκεμβρίου θα κάνει το εμβόλιο ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος σε δήλωσή του ανέφερε για την αναγκαιότητα να κάνουν όλοι το εμβόλιο... με το προσωπικό παράδειγμα στέλνουμε το μήνυμα για τον εμβολιασμό...

Να θυμηθούμε την κατακραυγή που δέχθηκε η Ιωάννα Υψηλάντη, όταν τόλμησε: "Έχω πραγματικά εκπλαγεί με την απόφαση του Κουτσούμπα να πάρει μέρος, σ΄αυτήν την φιέστα του, στημένα επιτυχούς, εμβολιασμού!"

Να σκεφθούμε πως θ' αντιμετωπιζόταν ένας πολιτικός στην Ελλάδα, ο οποίος θα τολμούσε να μην γίνει ιατρικός επισκέπτης  (Big Pharma), να απαιτήσει αγορά συμβατικών εμβολίων από τη Ρωσία, Κίνα, Κούβα, να απαιτήσει να κατατεθούν στη βουλή τα πρακτικά της κυβερνητικής επιτροπής λοιμωξιολόγων, να απιτήσει τη δημοσιοποίηση ΟΛΩΝ των εμπορικών συμφωνιών (άλλωστε ο φορολογούμενος ελληνικός λαός πληρώνει ακριβά αυτές τις συμφωνίες), ΟΛΩΝ των μελετών παρενεργειών και να απαιτήσει ποινικές και αστικές ευθύνες από τις φαρμακοβιομηχανίες, σε περιπτώσεις "παρενεργειών";

Ποιος, απ' τους προστάτες θα μας προστατέψει, ποιος; Ποιος;

* Για όσους επιθυμούν να εντρυφήσουν:

5 Μάρτη, η Τράπεζα Στοιχείων EudraVigilance (της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κι όχι αρνητών και συνωμοσιολόγων), καταγράφει ατομικές περιπτώσεις ύποπτων παρενεργειών από υποδείξεις των χωρών Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (European Economic Area, EEA).
 
Ο ελληνικός λαός πως θα ενημερωθεί όταν ΟΛΑ τα πολιτικά κόμματα έχουν μια σιδερένια ΕΝΟΤΗΤΑ στα ζητήματα της νέας "θεραπευτικής εμβολιαστικής θρησκείας", όπως κι οι δημοσιογράφοι, τα ΜΜΕ (μάλιστα τους πληρώνει εκατομμύρια γι' αυτό ο ελληνικός λαός), οι "επιστήμονες" που νομίμως χρηματοδοτούνται και από τις πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες, η ιεραρχία της εκκλησίας στη γραμμή Βατικανού και υποχρεωτικότητας κι η "δικαιοσύνη" περί άλλων τυρβάζει;

Ο COMILVA, Συντονισμός του Ιταλικού Κινήματος για την Ελευθερία του Εμβολιασμού (Coordinamento del Movimento Italiano per la Libertà di Vaccinazione), στις 8 Μάρτη 2021, μας προσφέρει πολλά επίσημα στοιχεία που με νύχια και δόντια κρύβουν στη δική μας πατρίδα (δυστυχώς στην ιταλική): ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΥΠΟΠΤΩΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ANTI COVID-19 (CASI DI SOSPETTE REAZIONI AVVERSE ALLA PROFILASSI ANTI COVID-19)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση