GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Έχω πραγματικά εκπλαγεί με την απόφαση του Κουτσούμπα να πάρει μέρος, σ΄αυτήν την φιέστα του, στημένα επιτυχούς, εμβολιασμού!"

Την Τετάρτη στις 30 Δεκεμβρίου θα κάνει το εμβόλιο ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας , ο οποίος σε δήλωσή του ανέφερε για την αναγκ...

Την Τετάρτη στις 30 Δεκεμβρίου θα κάνει το εμβόλιο ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος σε δήλωσή του ανέφερε για την αναγκαιότητα να κάνουν όλοι το εμβόλιο... με το προσωπικό παράδειγμα στέλνουμε το μήνυμα για τον εμβολιασμό...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Έχω πραγματικά εκπλαγεί με την απόφαση του Κουτσούμπα να πάρει μέρος, σ΄αυτήν την φιέστα του, στημένα επιτυχούς, εμβολιασμού! Δεν έχω δει ποτέ μου τέτοια...

κινητοποίηση στρατού, Αστυνομίας, Αντιτρομοκρατικής για ένα εμβόλιο, που ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να διατηρήσει, ή να κλέψει για να το πουλήσει! Αίσχος! Αίσχος κάθε Δυτικής κυβέρνησης, που έστησε, ίδια και απαράλλαχτα, αυτό το σόου με προφανώς άνωθεν εντολές!
Γιατί ειδικά με τον Κουτσούμπα;
Μα γιατί τους υπόλοιπους τους ζήσαμε και τους μάθαμε! Θωπευτές του συστήματος! Ο ίδιος ο Κουτσούμπας μιλάει, για "5 κόμματα- δύο πολιτικές".
Αναρωτιέμαι, αν αντιλαμβάνεται τι σημαίνει η απευθείας τηλεοπτική μετάδοση του εμβολιασμού του και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί, εκ των υστέρων, από τους πολιτικούς αντιπάλους του! Μ΄ένα κτύπημα στην πλάτη, ίσως και με την φράση "μπράβο καλό παιδί! Καλωσόρισες στο κλαμπ!"
Δεν έχω καμία ένσταση, όταν υποστηρίζει ότι ο "εμβολιασμός είναι αναγκαίος". Φυσικά και είναι!  Ο παραδοσιακός εμβολιασμός!
- Όχι αυτός με τις νέες αμφίβολες τεχνικές παραγωγής εμβολίων!
- Όχι αυτός, που δεν προκαλεί ανοσία!
- Όχι αυτός, που σε υποχρεώνει να παίρνεις την ευθύνη, για οτιδήποτε σου συμβεί!
- Όχι αυτός, πού καταγράφεται, στο ηλεκτρονικό στρατόπεδο συγκέντρωσης, για να χρησιμοποιηθεί, εναντίον των θεσμοθετημένων ελευθεριών σου!
- Όχι αυτός που έχει επιλεχθεί, από τις παγκόσμιες κυβερνήσεις! Δικαίωμα επιλογής εμβολίων πρέπει να έχει κάθε άνθρωπος!
- Όχι αυτός, που πειραματίζεται, για την εξέλιξη του εμβολίου, πάνω σε ανθρώπους-πειραματόζωα!

Όσον αφορά τους συμβούλους-ιατρούς του, να βγουν δημόσια και να μιλήσουν για το "ασφαλές εμβόλιο"! Για να πάρουν και την ευθύνη των λεγομένων τους!
Υ.Γ. Δέχομαι, ευχαρίστως, διαγραφές!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση