GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ο (γιατρός) Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης...

Yiannos Georgiades   Είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι μόλις καταφέραμε να ελευθερώσουμε το Δρ Ελπιδοφόρο Σωτηριάδη.  ----...

Yiannos Georgiades 
Είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι μόλις καταφέραμε να ελευθερώσουμε το Δρ Ελπιδοφόρο Σωτηριάδη. 
------------- 
Ελεύθερος αφέθηκε ο Δρ. Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης ο οποίος συνελήφθη ως διοργανωτής της αντιεμβολιαστικής διαδήλωσης που οδήγησε σε επεισόδια στο Προεδρικό και στο Συγκρότημα ΔΙΑΣ.



Σημειώνεται ότι ο γιατρός είχε συλληφθεί ως ύποπτος ως διοργανωτής της αντιεμβολιαστικής διαδήλωσης και αρχικά θεωρείτο ύποπτος, όπως και οι υπόλοιποι συλληφθέντες, για τη διάπραξη αυτών των διαφόρων αδικημάτων όπως ο εμπρησμός, κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών, οχλαγωγία, πρόκληση βλάβης σε περιουσία από οχλαγωγίας, κακόβουλη βλάβη και ζημιά σε περιουσία, διέγερση προς διάπραξη ποινικού αδικήματος, παράνομη συνάθροιση, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος, επίθεση εναντίον αστυνομικών. αντίσταση κατά τη νόμιμη σύλληψη, παρεμπόδιση στην άσκηση καθηκόντων και δημόσια εξύβριση.



Σε ανάρτησή του ο δικηγόρος του γιατρού Γιάννος Γεωργιάδης δημοσίευσε και σχετική φωτογραφία με τον Δρ. Ελπιδοφόρο Σωτηριάδη αναφέροντας ότι «Είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι μόλις καταφέραμε να ελευθερώσουμε το Δρ Ελπιδοφόρο Σωτηριιάδη».
Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες της και για τον εντοπισμό και άλλων καταζητούμενων και αναζητούμενων προσώπων, σε σχέση με τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το «Σίγμα» και από το Προεδρικό Μέγαρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση