GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

SOS από τον (καρδιολόγο) Κ. Αρβανίτη: «ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ θα έχουμε προβλήματα και από τους εμβολιασμένους!»

Κωνσταντίνος Αρβανίτης   Διδάκτωρ Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών  ΓΡΑΒΑΝΗ ΔΙΑΛΕΞΕ: ή ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ή ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΝΗΡΟΣ ΠΛ...



Κωνσταντίνος Αρβανίτης 
Διδάκτωρ Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών 


ΓΡΑΒΑΝΗ ΔΙΑΛΕΞΕ: ή ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΑ,
ή ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΝΗΡΟΣ ΠΛΑΣΙΕ ΕΜΒΟΛΙΩΝ...
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. 

Ανέβασε ανάρτηση ξεδιάντροπου εκφοβισμού προς του ανεμβολίαστους, ο καθηγητής Φαρμακολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης Αχιλλέας Γραβάνης, φοβερίζοντας τους ότι το 4ο κύμα της πανδημίας το φθινόπωρο θα τους αφορά σχεδόν αποκλειστικά!!
Αφού προειδοποίησε ότι το 4ο κύμα θα είναι από την μετάλλαξη Δέλτα (αυτήν που έχουμε ακούσει σαν "ινδική") ισχυρίστηκε σαν παραδοσιακός πλασιέ εμβολίων, ότι τα εμβόλια της PFIZER και της ASTRA-ZENEKA (ναι, μάρκες ανέφερε) θα τους καλύψουν!
__________________________________________
ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
ΤΟ ΜΑΥΡΟ, ΑΣΠΡΟ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕΣ

Η πικρή αλήθεια είναι ότι θα τους καλύψουν, αλλά μάλλον τα... μάτια, δια παντός!
Εχω ανεβάσει προ ημερών νέα από την Βρετανία, που έδειχναν ότι ΚΑΙ οι εμβολιασμένοι είναι ευπαθείς απέναντι στην "ινδική μετάλλαξη" ή αν προτιμάτε την "μετάλλαξη Δέλτα".
Ε, λοιπόν αυτό άλλαξε προς το χειρότερο, για τους εμβολιασμένους!
Εχουμε νεότερα από την Βρετανία ,που δείχνουν ότι οι εμβολιασμένοι πεθαίνουν σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από τους ανεμβολίαστους, αν μολυνθούν με την μετάλλαξη Δέλτα!
Αυτά περιέχονται στο πιο πρόσφατο δελτίο του PUBLIC HEALTH ENGLAND με τίτλο:
"Sars-Cov-2 variants of concern and variant under investigation" (αριθμός δελτίου 16), που κυκλοφόρησε πριν από 3 μέρες, την 18η Ιουνίου.
Μεταξύ πολλών άλλων αναφέρεται και στην μετάλλαξη Δέλτα, που έχει εξαπλωθεί αρκετά στην Βρετανία.
Στην σελίδα 12 αυτού του δελτίου 70 σελίδων, υπάρχει το πινακάκι που ανέβασα, που αναφέρεται στα περιστατικά Δέλτα μετάλλαξης, από 1ης Φεβρουαρίου ως και 14 Ιουνίου.
Είναι συνολικά 60.624, από τους οποίους πάρθηκαν δείγμα τις τελευταίες 28 μέρες στους 53.177.
Από αυτούς οι ανεμβολίαστοι ήσαν 35.521, από τους οποίους πέθαναν 34 άτομα. Δηλαδή ούτε 1 στους χίλιους! Για την ακρίβεια η θνητότητα της Δέλτα μετάλλαξης σε ανεμβολίαστους είναι 0,09%.
(Εβαλα πράσινα κυκλάκια στον πίνακα, για διευκόλυνση).





Οι εμβολιασμένοι και με τις δύο δόσεις και αφού πέρασαν και 14 μέρες μετά την 2η δόση, ώστε να θεωρούνται πλήρως εμβολιασμένοι, ήσαν 4.087 και από αυτούς πέθαναν οι 26, που είναι ένα ποσοστό 0,63% δηλαδή περίπου 7πλάσιο από εκείνο των ανεμβολίαστων!!
(Εβαλα κόκκινα κυκλάκια στον πίνακα, για διευκόλυνση).
ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ: ότι οι εμβολιασμένοι με μία μόνο δόση και που έχουν περάσει 21 μέρες μετά τον εμβολιασμό τους, έχουν παρόμοιο ποσοστό με τους ανεμβολίαστους (ελάχιστα μεγαλύτερο με 0,10%). Ευτυχώς για αυτούς!
_______________________________________
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Οι πλήρως εμβολιασμένοι πεθαίνουν (αν μολυνθούν με μετάλλαξη Δέλτα), σε ποσοστό 7πλάσιο από τους ανεμβολίαστους!
Βρετανία 18 Ιουνίου 2021, κύριε Γραβάνη μας!
Αν θέλεις και όλο το αρχείο σε pdf, κάνε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και κατέβασέ το και διάβασε το, αν και πολύ φοβούμαι ότι το έχεις πάρει χαμπάρι, αλλά ψαρεύεις απληροφόρητους.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q&esrc=s&source=web...
Αν λοιπόν το φθινόπωρο προκύψει 4ο κύμα και αν αυτό είναι από την μετάλλαξη Δέλτα, είναι πολύ καλύτερα να είσαι ανεμβολίαστος, με βάση τα ως σήμερα δεδομένα, εννοείται.
Είπα και σε πρόσφατη συνέντευξη μου, (που υπάρχει και στο Youtube) ότι "το φθινόπωρο ίσως έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τα προβλήματα από τους εμβολιασμένους", που ελάχιστοι το πρόσεξαν και ακόμη λιγότεροι το κατάλαβαν...

1 σχόλιο

  1. τώρα το διαβάζω. ο τύπος είναι μεγάλος καραγκίοζης και δεν ξέρει να διαβάζει καν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση