GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ η προέλευση του covid19, δεν θα υπάρξει το τέλος του...»

Από το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ   Παίζουμε την κολοκυθιά, ή έχουμε χαζέψει εντελώς, όλοι μαζί !!!!  Εάν δεν ενεργήσουν οι χώρες που πλήγηκαν από τον covi...





Από το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ  

Παίζουμε την κολοκυθιά, ή έχουμε χαζέψει εντελώς, όλοι μαζί !!!! 

Εάν δεν ενεργήσουν οι χώρες που πλήγηκαν από τον covid19 να βρεθεί η προέλευση του, δεν πρόκειται ποτέ να τελειώσει η δράση του.

Είναι καταπληκτικό και απίστευτο, ότι έγινε παγκόσμια διασπορά του ιού, και καμία χώρα από όλες που επλήγησαν δεν ξεκίνησε διαδικασίες για τον βέβαιο εντοπισμό του σημείου που ξεκίνησε, όπου θα υπάρχουν και τα πλήρη χαρακτηριστικά του, βάση για την διαχείριση και την οριστική εξαφάνισή του.

Όλες οι κυβερνήσεις μοιάζουν σαν μαγεμένες, με συμπεριφορά στο θέμα της προέλευσης όπου και τα χαρακτηριστικά του, σαν να αφορά άλλους και όχι τις ίδιες.

Αγκιστρώθηκαν στο ξέφρενο μοίρασμα εμβολίων πειραματικών, με τόσες παρενέργειες, που και αυτά έπρεπε να έχουν ως βάση τους την προέλευση και τα από εκεί χαρακτηριστικά του ιού.

Παράξενα πράγματα για την ιατρική και φαρμακευτική επιστήμη που, λόγω του ενδιάμεσου τρόμου δουλοποίησε τις κυβερνήσεις σε πορεία αναπαραγωγής του ιού και των μεταλλάξεών του, οικονομικής και κοινωνικής αφαίμαξης.

Ενώ τα ερευνητικά εργαστήρια όλα και παντού, πρέπει να έχουν άδεια λειτουργίας εγκεκριμένη από τον ΠΟΥ και από τον ΟΗΕ, υπάρχουν μόνο συμβουλευτικές υποδείξεις, στον χρόνο που οι υπερβάσεις και η επιστήμη δεν έχουν ‘‘ΘΕΟ’’.

Ενώ η άδεια ερευνητικού εργαστηρίου πρέπει να χορηγείται με υποχρεωτικό συγκεκριμένο κανονισμό λειτουργίας και όρια έρευνας, τα οποία όρια όταν τα υπερβούν να μπαίνει λουκέτο, ανεξάρτητα αν προκάλεσαν βλάβη στην ανθρωπότητα ή στο περιβάλλον, ακόμη και αν η υπέρβαση παρήγαγε νέα χρήσιμα δεδομένα, η άδεια λειτουργίας χορηγείται με εντελώς ελαφρές προϋποθέσεις.

Η υπέρβαση πρέπει να επιφέρει το λουκέτο. Η ζωή και ο οικονομικός ανταγωνισμός στον πλανήτη, κοντεύει να σταματήσει την περιστροφή του.

Οι Πλανητικοί φορείς ο ΠΟΥ και ΟΗΕ δεν μπορούν να λειτουργούν με συμβουλευτικές διαδικασίες.

Άλλο συμβουλές και Άλλο κανόνες ασφάλειας του Πλανήτη.

Πληρώνονται από τους πολίτες των χωρών του Πλανήτη και ο ΠΟΥ και ο ΟΗΕ.

Να αφήσουν τις περιστροφές γύρω από τον εαυτός τους, το κάνουν οι μύγες αυτό.

Το ΙΝΚΑ ζητούμε :

Να γίνουν οι προβλεπόμενες ενέργειες από την Ελληνική κυβέρνηση για να προσδιοριστεί και να εντοπιστεί το σημείο που ξεκίνησε, όπου θα υπάρχουν και τα πλήρη χαρακτηριστικά του, βάση για την διαχείριση και την οριστική εξαφάνισή του.

Να εκδοθούν από τον ΠΟΥ και από τον ΟΗΕ συγκειμένους κανόνες λειτουργίας για όλα τα ερευνητικά εργαστήρια και μη εφέσιμες ποινές για κάθε υπέρβασή τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση