GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ! ΜΟΝΟ με Green Pass και αρνητικό τεστ οι μετακινήσεις από νομό σε νομό...

Σε εισήγηση για τη μετακίνηση των ανεμβολίαστων από νομό σε νομό μόνο με αρνητικό τεστ (pcr ή rapid) προχώρησε η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων.  ...


Σε εισήγηση για τη μετακίνηση των ανεμβολίαστων από νομό σε νομό μόνο με αρνητικό τεστ (pcr ή rapid) προχώρησε η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων. 

Σημειώνεται ότι δεν θα γίνονται δεκτά τα self test. Η Επιτροπή εκτιμά ότι το προσεχές διάστημα, λόγω των θερινών αδειών, θα αυξηθεί η κινητικότητα και έτσι αυτό το μέτρο κρίθηκε σκόπιμο για την αποτροπή της διασποράς του ιού.

Τα μέλη της Επιτροπής εισηγήθηκαν επίσης την διεξαγωγή ακτοπλοϊκών, αεροπορικών και σιδηροδρομικών ταξιδιών εντός της επικράτειας με τη χρήση του Green Pass, δηλαδή του πιστοποιητικού εμβολιασμού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο έλεγχος του Green Pass θα γίνεται -όπως και στην εστίαση- μέσω ψηφιακής πλατφόρμας. Oι επιβάτες σε αεροπλάνα, καράβια και τρένα, θα επιδεικνύουν το πιστοποιητικό και θα σκανάρεται το QR.

Εκτιμάται ότι η εισήγηση αυτή θα δράσει υπέρ του εμβολιασμού προς ομάδες δύσπιστων πολιτών, καθώς η διεξαγωγή τεστ έχει κόστος. Ανακοινώσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν στις 6 το απόγευμα στο πλαίσιο της καθιερωμένης ενημέρωσης.

1 σχόλιο

  1. Συνεχίζεται η εκπομπή φασισμού από τους λοιμωξιολόγους και την Κυβέρνηση. Που νομίζουν ότι απευθύνονται; Σε ανήλικα παιδάκια που έχουν πάει κατασκήνωση και πρέπει να ακούνε τον αρχηγό;
    Κανένα δικαίωμα δεν έχουν να στερούν τα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών για ελεύθερη διακίνηση και για εξασφάλιση ιατρικού απορρήτου.
    Δε βλέπουν ότι με τις αλλεπάλληλες και αλλοπρόσαλες επιλογές τους η χώρα τα πήγε άσχημα και στον υγειονομικό και στον οικονομικό τομέα;
    Είναι ανεύθυνοι και επικίνδυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση