GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

NEA κινητοποίηση κατά του «πράσινου πάσου εμβολιασμένων» στην Ρώμη...

Νέα κινητοποίηση κατά του «πράσινου πάσου» -το οποίο σε δέκα ημέρες θα επιτρέπει ελεύθερη είσοδο σε σειρά ιδιωτικών και δημοσίων κλειστών χώ...



Νέα κινητοποίηση κατά του «πράσινου πάσου» -το οποίο σε δέκα ημέρες θα επιτρέπει ελεύθερη είσοδο σε σειρά ιδιωτικών και δημοσίων κλειστών χώρων στους εμβολιασμένους- πραγματοποιήθηκε χθες στην ιταλική πρωτεύουσα. 

Η νέα διαδήλωση οργανώθηκε και πάλι στην κεντρική πλατεία του Λαού της Ρώμης, όπου είχε ήδη πραγματοποιηθεί ανάλογη, το περασμένο Σάββατο. 
«Δεν είμαστε αρνητές, αλλά δεν θέλουμε να μας υποχρεώσουν να ζητάμε “πράσινο πάσο” από τους πελάτες μας» δήλωσαν, παράλληλα, εστιάτορες που συνέρρευσαν στην πλατεία. Σήμερα το βράδυ πρόκειται να οργανωθούν νέες πορείες, σε έντεκα ιταλικές πόλεις.

Oι δε απόψεις των πολιτικών δυνάμεων της χώρας, συνεχίζουν να διίστανται: η Λέγκα θεωρεί ότι αντί για το πράσινο πάσο, θα έπρεπε να ζητάται, από τους πολίτες, μόνον μια υπεύθυνη δήλωση.
Αντιθέτως, η κεντροαριστερά του Δημοκρατικού Κόμματος πιστεύει ότι το «πράσινο πάσο», μαζί με τα εμβόλια, είναι ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσει η χώρα τη δοκιμασία του κορωνοϊού. Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός και αρχηγός του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος θεωρεί αναγκαίο, όμως, να υπάρξει διάλογος με όσους έχουν αντίθετη γνώμη.
Τα Πέντε Αστέρια, τέλος, δέχονται την αναγκαιότητα του «πράσινου πάσου», αλλά θα ήθελαν να μην αποφασιστεί, τελικά, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους εκπαιδευτικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση