GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν είμαστε υγειονομικά προϊόντα με QR CODE... Δεν είμαστε εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι. Είμαστε ενεργοί πολίτες...

Maria Myrto Griva Ειδική Παθολόγος «ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕ QR CODE. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.  ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ, ΕΝ...

Maria Myrto Griva
Ειδική Παθολόγος

«ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕ QR CODE. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.  ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ...

ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟ»
Είμαι περήφανη για τους φίλους μου, που εμβολιάστηκαν από επιλογή ( κι όχι από εξαναγκασμό) και συμμετέχουν στις πορείες ενάντια στον ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ και ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ.
Είμαι περήφανη για τους φίλους που δεν εμβολιάστηκαν και δεν διανοήθηκαν ποτέ να επικρίνουν όσους τα έκαναν, που υπερασπίζονται το δικαίωμα κάθε ανθρώπου στην ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ.
Είμαι περήφανη για τους εργοδότες που σέβονται τους εργαζόμενους τους και δεν τους εξαναγκάζουν σε ιατρικές πράξεις.
Είμαι περήφανη που είμαστε όλοι ενωμένοι στην υπεράσπιση του θεμελιώδους  δικαιώματος ΝΑ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ.
Θα βγαίνουμε, θα διασκεδάζουμε, θα ψωνίζουμε όλοι μαζί στα ίδια μπαρ, εστιατόρια, καταστήματα που δεν θα χωρίζουν τους ανθρώπους σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, που δε θα μας κοινοποιούν τα προσωπικά δεδομένα και το ιατρικό απόρρητο των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτά.
Αποφασίσαμε με τους φίλους μας ότι ποτέ δεν θα ψωνίσουμε από επιχειρήσεις που απαιτούν τα προσωπικά μας δεδομένα και το ιατρικό μας απόρρητο προκειμένου να τους δώσουμε τα χρήματά μας και που μας κοινοποιούν τα προσωπικά δεδομένα και το ιατρικό απόρρητο των υπαλλήλων. Δεν θα βγούμε για ποτό επιδεικνύοντας το ιατρικό μας απόρρητο στον υπεύθυνο στην είσοδο.
ΚΑΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ. ΚΑΘΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
Δεν είμαστε εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι. Είμαστε ενεργοί πολίτες που με κάθε τρόπο υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα μας να ορίζουμε το σώμα μας και την ελευθερία μας, την Δημοκρατία και το Σύνταγμα!
ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΣΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση