GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ από τον ΕΟΔΥ! «182 Έλληνες, πλήρως εμβολιασμένοι, έχουν πεθάνει...»

Μια επίσημη ανακοίνωση που έκανε ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή 30 Ιουλίου έχει αρχίσει να γίνεται  αντικείμενο συζήτησης, καθώς σύμφωνα με αυτήν 182 ...


Μια επίσημη ανακοίνωση που έκανε ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή 30 Ιουλίου έχει αρχίσει να γίνεται  αντικείμενο συζήτησης, καθώς σύμφωνα με αυτήν 182 πολίτες, οι οποίοι ήταν πλήρως εμβολιασμένοι, έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό κατά τους τελευταίους μήνες!

Η ανακοίνωση έρχεται μαζί με την είδηση πως η μετάλλαξη ΔΕΛΤΑ μεταδίδεται και από τους εμβολιασμένους, οι οποίοι θα πρέπει να φορέσουν ξανά μάσκες και να κάνουν τεστ.

Τα στοιχεία του ΕΟΔΥ αφορούν το διάστημα από 1η Ιανουαρίου 2021 έως και τις 26 Ιουλίου. Γίνεται λόγος για χιλιάδες θανάτους ανεμβολίαστων πολιτών, ωστόσο το σίγουρο στοιχείο είναι πως οι 182 που πέθαναν ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ σύμφωνα με τον ίδιο τον ΕΟΔΥ.

Οι 182 νεκροί πλήρως εμβολιασμένοι δεν είναι ένας αμελητέος αριθμός και δείχνει πως τα εμβόλια τελικά δεν προστατεύουν 100% ούτε από τον θάνατο και την βαριά νόσηση. Άλλωστε στην ίδια ανακοίνωση γίνεται λόγος και για 56 διασωληνώσεις πλήρως εμβολιασμένων.

Η πλήρης ανακοίνωση μαζί με τον σχετικό πίνακα  έχει ως εξής
Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας
Τα δεδομένα από τους πρώτους μήνες της εκστρατείας εμβολιασμού στη χώρα μας αποδεικνύουν την αυξημένη αποτελεσματικότητα του εμβολίου ενάντια στην COVID-19 και επιβεβαιώνουν για μία ακόμη φορά ότι αυτό είναι το σημαντικότερο όπλο κατά της πανδημίας.
Προστατευόμαστε, Εμβολιαζόμαστε.


2 σχόλια

  1. Ειναι τρολαρισμα του Αρκουμανεα στον Μητσοτακη που ειπε οτι τα εμβολια ειναι αποουτως ασφαλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα εμβόλια δεν είναι συνταγή αθανασίας !!! Δεν βλέπετε ότι οι ανεμβολιαστοι έχουν 50πλασια νούμερο θανάτων ;;!;!;! 50πλασια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση