GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ! ΕΙΔΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ στα σούπερ μάρκετ για τους ανεμβολίαστους στις 6 το ξημέρωμα...

Η παλια προταση που είχε κανει περυσι η Αθ, Λινού για να πηγαίνουν στα Σούπερ Μαρκετ οι ηλικιωμένοι στις έξι με οχτώ το πρωι, φαινεται να ε...



Η παλια προταση που είχε κανει περυσι η Αθ, Λινού για να πηγαίνουν στα Σούπερ Μαρκετ οι ηλικιωμένοι στις έξι με οχτώ το πρωι, φαινεται να επιστρέφει σαν σκέψη τουλάχιστον, τροποποιημένη αυτή τη φορά.

Συγκεκριμένα επειδή η κυβερνηση τρεμει το κοινωνικό κόστος απο μια ενδεχόμενη απαγόρευση εισόδου στα Σούπερ Μαρκετ των ανεμβολιαστων εξετάζεται το μέτρο να ανοίγουν τα σούπερ μαρκετ στις έξι το πρωι και ως τις οχτώ να δέχονται μόνο ανεμβολιαστους.

Ετσι θα υπάρχει η δυνατότητα στους ανεμβολιαστους να εχουν πρόσβαση σε είδη πρώτης ανάγκης και χωρίς τηλεφωνικές ή διαδικτυακές παραγγελίες στις οποιες τα καταστηματα εχουν όριο ελαστικής παραγγελίας κάποιο συγκεκριμένο χρηματικό πόσο.

Υ.Γ. Το σοβαρότερο πρόβλημα για την απαγόρευση εισόδου σε ανεμβολιαστους ειναι τα φαρμακεία στα οποια δεν μπορει να αποτραπεί η πρόσβαση σε ανεμβολιαστους καθως απο την πρόσβαση σε αυτά εξαρτάται η ζωη τους.


2 σχόλια

  1. Αντε και να ξαναπαρανομησει να το κανει.ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ τις μισες ωρες μαγκα γιατι ειναι ο μισος πληθυσμος ανεμβολιαστος.Εκτος αν μας δωσουν τα κλειδια και ψωνιζουμε αγρια μεσανυχτα.Ολα αυτα μεχρι Οκτωβρη.[αδεια φαρμακων απο ΕΕ]Μετα θα πρεπει να ξυπνησουν οι εισαγγελεις γιατι θα εχει δουλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι τώρα αναθεματιζα τον κόκορα του γείτονα. Από δω και πέρα θα του πάρω και καλαμπόκι να τον ταΐζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση