GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΚΚΕΝΩΣΗ!» Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ «καρφώνει» την Πυροσβεστική για τα Βίλια...

«Δεν υπήρξε εισήγηση της Πυροσβεστικής για να υπάρξει εκκένωση των Βιλίων, ενώ το πύρινο μέτωπο ήταν έξω από τον οικισμό των Βιλίων», τόνισε...


«Δεν υπήρξε εισήγηση της Πυροσβεστικής για να υπάρξει εκκένωση των Βιλίων, ενώ το πύρινο μέτωπο ήταν έξω από τον οικισμό των Βιλίων», τόνισε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, αναφορικά με την φωτιά στα Βίλια που έχει φτάσει μια ανάσα από τα σπίτια.  


Ο κ. Πατούλης  σε δηλώσεις του είπε ότι «τόσο ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής που συντονίζει την επιχείρηση κατάσβεσης, όσο και ο «Αττικάρχης» της Πυροσβεστικής, έκριναν ότι οι άνεμοι θα γυρίσουν και η φωτιά δεν θα απειλεί τον οικισμό, αλλά θα κινηθεί προς την παλιά εθνική οδό, προς την πλευρά της Οινόης». Μάλιστα αποκάλυψε ότι η η Περιφέρεια είχε εισηγηθεί την εκκένωση αλλά δεν έγινε δεκτό. 

Παράλληλα ο Περιφερειάρχης Αττικής μίλησε για την επικουρική παρουσία των δυνάμεων της Περιφέρειας και των ΟΤΑ, σε μια προσπάθεια να συνδράμουν στις προσπάθειες πυρόσβεσης, τονίζοντας πως η αντιμετώπιση της φωτιά ανήκει αποκλειστικά στην Πυροσβεστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση