GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Συνδικαλιστές απο το χώρο της Υγείας; Να μην ξεχνάτε να ξύνετε τον πισινό σας...»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε Retweet   PGPapanikolaou   ...Οι διστακτικοί/ές ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ, μην ακούτε τις μαλακίες...

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε Retweet 
PGPapanikolaou  ...Οι διστακτικοί/ές ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ, μην ακούτε τις μαλακίες...

George Tzavellas
Όταν θα ακούτε από εδώ και μπρος να μιλάνε συνδικαλιστές από το χώρο της Υγείας, να μην ξεχνάτε να ξύνετε τον πισινό σας. Εγώ θα το κάνω με έμφαση στους συνδικαλιστές και αυτοδιοικητικούς της αριστεράς. Μόνο καθυστερημένος και πολιτικά αγράμματος μπορεί να πιστεύει και να το πουλάει κιόλας, ότι ένα κίνημα που επιτρέπει χωρίς να ανοίξει μύτη, να τεθούν χιλιάδες συνάδελφοί του σε αναστολή εργασίας σήμερα, θα αποτρέψει αύριο συγχωνεύσεις Νοσοκομείων ή αντιμεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό ή τις υπόλοιπες τρίχες που λένε.
Το σουρεαλιστικό είναι ότι όσοι είχαν τη θεσμική υποχρέωση να υπερασπιστούν αυτό τον κόσμο, μιλάμε για χιλιάδες εργαζόμενους, αποδέχονται εμμέσως πλην σαφώς ότι το υγειονομικό προσωπικό είναι υπεύθυνο για τη διασπορά του ιού και τις απώλειες ζωών.
Τους τραβάνε μέχρι τέλος του μήνα, να σπάσουν όσους μπορούν με φόβητρο την ανέχεια και οι υπόλοιποι θα πεταχτούν εκτός εργασίας. Με τέτοιες μεθοδεύσεις στην πλάτη των εργαζομένων αναπάντητες, θα κάνετε αντίσταση στο νεοφιλελευθερισμό;; Όχι τυχαία ο Μητσοτάκης έβαλε πρόσφατα το θέμα των συγχωνεύσεων Νοσοκομείων. Του κάθεται γάντι η θεσμική προδοσία συνδικαλιστικών ηγεσιών και κομμάτων. Μούγκα οι γυμνοσάλιαγκες. Μαζί και τα ερπετά της διαδικτυακής - εικονικής αριστεράς.
Ψοφουλίνους ρε ρουφιάνοι.

1 σχόλιο

  1. Ακομη ειναι ζωντανα αυτα τα συνδικαλιστικα κομματοσκυλα;Ρε μηπως να εμπαινε στο σχολειο το μαθημα"η επιστημη της ψηφου";

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση