GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μουσεία, διανοούμενοι, Νομπελίστες, Φοιτητικό Κίνημα... εναντίον του "υγειονομικού απαρτχάιντ" και υποχρεωτικών εμβολιασμών...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Η αδιαφορία επιτρέπει να κάνουν νόμους, που κατόπιν μόνο η επανάσταση θα μπορέσει να καταργήσει » Αντόνιο Γκρ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Η αδιαφορία επιτρέπει να κάνουν νόμους,
που κατόπιν μόνο η επανάσταση θα μπορέσει να καταργήσει
»
Αντόνιο Γκράμσι
...

Έπρεπε να είναι ένας αγώνας εναντίον του "αόρατου εχθρού", της "Πανδημίας" για την προστασία του Ανθρώπου κι έχει μετατραπεί σε έναν ολοκληρωτικό αγώνα, πόλεμο στην κυριολεξία εναντίον των Ανθρώπων για την προστασία της "Πανδημίας".

Η "Παιδιατρική Εταιρεία" αδιαφορώντας για την Ιπποκράτεια Ιατρική κι Όρκο, χωρίς ντροπή και με την συγκάλυψη του ΟΛΟΥ πολιτικού συστήματος, της λεγόμενης "δικαιοσύνης" και της Πανεπιστημιακής κοινότητας... εκδίδει ναζιστικές εντολές: «ΜΗΝ ΥΠΕΡΤΟΝΙΖΕΤΕ τις παρενέργειες και εμβολιάστε τα παιδιά...»! 'Φωνή βοώντος εν τη ερήμω' ο "καθ' ύλην αρμόδιος" καθηγητής Φαρμακολογίας στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Δημήτριος Κούβελας: Η χρήση σε παιδιά, όχι νέων φαρμακευτικών προϊόντων, αλλά νέων και σε βάθος άγνωστης τεχνολογίας προϊόντων, είναι βαθειά ανήθικη, αντιδεοντολογική και απαράδεκτη, ακόμα και αν... νομιμοποιηθεί!

Σε 40 χώρες του πλανήτη βιώνουμε ένα σενάριο που πριν λίγα χρόνια θα ήταν συνωμοσιολογία, επιστημονική φαντασία. Οι 27 χώρες της αυτό-αποκαλούμενης "μεγάλης δημοκρατικής ευρωπαϊκής οικογένειας", οι ΗΠΑ, το Ισραήλ, το Ηνωμένο Βασίλειο κι άλλες 10 χώρες, αποφάσισαν τη θεσμοθέτηση αυτού που προσπάθησε ο Χίτλερ: «Ναζιστικό υγειονομικό απαρτχάιντ»! Στην Ελλάδα ΝΑΙ με την υπογραφή σύσσωμης της Αριστεράς!

Ειδικότερα στην Ελλάδα η "αστρομυωπία" έχει κυριαρχήσει σε όλα τα πεδία: πολιτική, δικαιοσύνη, ιατρική επιστήμη, διανόηση, ιεραρχία της εκκλησίας (τουλάχιστον οι παπικοί είχαν το πολιτικό κουράγιο να συγκαλέσουν το "Συμβούλιο Πίστης" του Βατικανού και να δώσουν συγχώρεση αμαρτιών για τα εμβόλια με εμβρυικά κύτταρα από εκτρώσεις). Οι πλασιέ "Big Pharma" προχωρούν ασυγκράτητοι!

Το "υγειονομικό διαβατήριο" (green pass) συναντάει σε όλες τις χώρες -εξαιρουμένης της Ελλάδας και μόνον μιας κοκορομαχίας του βουλευτή Πολάκη, που έληξε άδοξα- σφοδρές αντιδράσεις από την αριστερά, βουλευτές, την πανεπιστημιακή κοινότητα, υγειονομικές ενώσεις, συνδικάτα και νεολαιίστικες οργανώσεις.

Στη Γαλλία ο λαός στους δρόμους για ν' αντιμετωπίσει μέτρα που πάρθηκαν μόνον από το Χίτλερ.

Ο Luc Montagnier (Λουκ Μοντανιέ), βραβευμένος με Νόμπελ Ιατρικής το 2008, ο επιστήμονας που ανακάλυψε τον ιό του AIDS (1983), φθάνει στην Ιταλία για να στηρίξει το κίνημα εναντίον του απαρτχάιντ με το λεγόμενο "υγειονομικό διαβατήριο", χιλιάδες "ψεκασμένοι" γιατροί τον ακούν και είναι απολύτως σαφής. Αλλά δεν έχει λάβει υπόψη του πως στην Ελλάδα υπάρχουν οι Μαγιορκίνης, Τσιόρδας, Βασιλακόπουλος κι άλλοι "ειδικοί" με ασυλία κι ακαταδίωκτο και πως στην Ελλάδα του 2021, όλα τα πολιτικά κόμματα, η εκκλησία, συνταγματολόγοι, συνδικάτα κ.α.π. έχουν σχηματίσει το "εθνικό εμβολιαστικό μέτωπο" για την προώθηση ενός "πειραματικού γενετικού φαρμάκου" που βάπτισαν "εμβόλιο".

Ο Νομπελίστας Luc Montagnier είναι απολύτως σαφής:

«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια υγειονομική δικτατορία. Αυτά τα εμβόλια δεν είναι πραγματικά εμβόλια, αλλά ένα περίπλοκο μοντάζ μοριακής βιολογίας που μπορεί να γίνει δηλητήριο. Είναι φρίκη να αναγκάζεις ανθρώπους, τώρα και παιδιά, να εμβολιάζονται μ' αυτό το μοριακό σκεύασμα. Ανανεώνω την έκκληση μου προς τους γιατρούς, ώστε να συνταγογραφούν θεραπείες που είναι αποτελεσματικές. Το Green Pass; Είναι υπόθεση μάρκετινγκ (προώθησης-υποχρέωσης εμβολιασμών). Εμείς συνωμοσιολόγοι; Όχι! Αυτοί είναι που συνωμοσιολογούν!»

O Luca Marini, ΔΑΣΚΑΛΟΣ (με κεφαλαία), κορυφαίος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ "Διεθνούς Δικαίου - Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων & Βιοηθικής", στο παγκοσμίου φήμης ΚΡΑΤΙΚΟ Πανεπιστήμιο της Ρώμης  “La Sapienza” τονίζει: «Ένας νέος ολοκληρωτισμός είναι μπροστά μας. Οι ακαδημαϊκοί πρέπει να παρέμβουν»! Διανοούμενοι, μαρξιστές φιλόσοφοι επισημαίνουν τα ίδια.

Στη γειτονική Ιταλία, μετά την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Διευθυντή Μουσείου για την απόφαση εισόδου μόνον εμβολιασμένων, μια νέα πράξη αντίστασης.

Η Maria Gabriella Capizzi, διευθύντρια του Μουσείου "Αρχιμήδης και Λεονάρντο" (Μuseo Archimede e Leonardo) των Συρακουσών (Σικελία), στέλνει το δικό της τηλεσίγραφο:

«Τα μουσεία είναι τόποι ένταξης και όχι διακρίσεων... Πρόσβαση χωρίς πράσινο πάσο αλλιώς το κλείνω»!

Με το άνοιγμα των Πανεπιστημιακών Σχολών στην Ελλάδα, οι οργανώσεις Νεολαίας των κομμάτων (Κομουνιστική νεολαία Ελλάδας - ΚΝΕ, Οργάνωση Νέων Νέας Δημοκρατίας - ΟΝΝΕΔ, Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, "επαναστατική εξωκοινοβουλευτική αριστερά" κ.α.), θα ασχοληθούν "επαναστατικά για την παρουσία αστυνομίας, ή ιδιωτικών εταιριών φύλαξης των Πανεπιστημίων (άλλωστε είναι ευρωπαϊκή οδηγία με τα σχετικά κονδύλια), που θα ελέγχουν την είσοδο των φοιτητών στις Ακαδημαϊκές σχολές, αλλά δεν τους ενοχλεί καθόλου πως είσοδο στα Ανώτατα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα θα έχουν μόνον οι εμβολιασμένοι φοιτητές, μαθητές στα Λύκεια και Γυμνάσια και... πως κάποιοι θα ελέγχουν το "υγειονομικό διαβατήριο" φοιτητών και μαθητών. Στα φεστιβάλ της ΚΝΕ τον έλεγχο θα κάνουν οι νεολαίοι της περιφρούρησης, αλλά στα Πανεπιστήμια και τα σχολεία ποιοι; Καθηγητές, αστυνομία, ιδιωτικές εταιρίες, ή θα διαθέσουν στελέχη τους οι Νεολαίες;


Στη γειτονική Ιταλία το φοιτητικό κίνημα οργανώνει τη δική του Αντίσταση στο ναζιστικό "υγειονομικό διαβατήριο". Με ενθουσιασμό δίνει τον αγώνα εναντίον του "απαρτχάιντ" στην Ευρώπη του 2021.

Δίκτυα στήνονται στα Πανεπιστήμια και δεν χρησιμοποιούν πλέον τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ελέγχουν οι πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες, αλλά το "Telegram Messenger" που δεν λογοκρίνει, διαγράφει, αποσιωπά οτιδήποτε ενοχλεί τις πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες.

Ενδεικτικά, Πανεπιστήμια της Ιταλίας που το Φοιτητικό Κίνημα ετοιμάζει τον "πόλεμο" εναντίον του ναζιστικού "υγειονομικού απαρτχάιντ", ώστε να πληροφορηθούν, αν υπάρξουν δυνάμεις στο εγχώριο Φοιτητικό Κίνημα που θα θελήσουν ν' ανταλλάξουν εμπειρίες, προβληματισμούς και ν' αντισταθούν στις πολιτικές των υποταγμένων Νεολαιίστικων οργανώσεων στην Ελλάδα:

- Università La Sapienza, Roma

- Università di Ferrara

- Università di Torino

- Università Cattolica di Brescia

- Università di Napoli

- Università di Padova

- Università di Bari

- Università di Milano

- Università di Genova

- Università di Pavia

- Università di Firenze

- Università di Pisa

- Università di Cagliari

- Università del Salento

Για τις πόλεις με Πανεπιστήμια, όπου ακόμη δεν έχουν συγκροτηθεί οι Φοιτητικές Ομάδες Αντίστασης στο "υγειονομικό απαρτχάιντ: ΕΔΩ
 
«Τι τρομερή εποχή...
αυτή όπου ηλίθιοι κυβερνούν τυφλούς»
Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, "Βασιλιάς Ληρ" (1609)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση