GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΑΣ. ΘΑΝΟΥ: «Οργή και αγανάκτηση διακατέχει όλους τους Ευβοείς»

«Διερωτώμαι πόσες αγωνιώδεις εκκλήσεις πρέπει να κάνουν οι κάτοικοι της Βόρειας Εύβοιας για εναέρια μέσα και οι πυροσβέστες για ενισχύσεις, ...


«Διερωτώμαι πόσες αγωνιώδεις εκκλήσεις πρέπει να κάνουν οι κάτοικοι της Βόρειας Εύβοιας για εναέρια μέσα και οι πυροσβέστες για ενισχύσεις, ώστε να εισακουστούν επιτέλους από το περίφημο “επιτελικό κράτος”», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η πρώην Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου,  με αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές στη Βόρεια Εύβοια. 

Πιο αναλυτικά, η κυρία Θάνου, αναφέρει σε δήλωσή της:
«Παρακολουθώ από τη Χαλκίδα το γκριζόμαυρο σύννεφο καπνού που επί επτά ημέρες έχει κρύψει τον ήλιο.
Διερωτώμαι πόσες αγωνιώδεις εκκλήσεις πρέπει να κάνουν οι κάτοικοι της Βόρειας Εύβοιας για εναέρια μέσα και οι πυροσβέστες για ενισχύσεις, ώστε να εισακουστούν επιτέλους από το περίφημο “επιτελικό κράτος”.
Οι κάτοικοι της Βόρειας και κεντρικής Ευβοίας έγιναν πρόσφυγες μέσα στον δικό τους τόπο και αγωνίζονται μόνοι τους, για να σωθεί ό,τι απέμεινε.
Θλίψη, οργή και αγανάκτηση διακατέχει όλους τους Ευβοείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση