GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΑΘΛΗΤΗΣ που φώναξε «Λευτεριά στην Κύπρο!» ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ «ΑΝΤΙΟ» του Θοδωρή Ιακωβίδη...

Γωγώ Τέτου   Μαχαιριά στην καρδιά τα λόγια και τα δάκρυα του Θοδωρή Ιακωβίδη, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση στη...


Γωγώ Τέτου 
Μαχαιριά στην καρδιά τα λόγια και τα δάκρυα του Θοδωρή Ιακωβίδη, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση στην 'Αρση Βαρών μετά την ολοκλήρωσή της προσπάθειάς του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
" Δεν κλαίω από στεναχώρια, επειδή φαινομενικά δεν πήγα καλά. Κλαίω γιατί τελείωσε όλο αυτό. Δυστυχώς δεν μπορώ να αποδώσω στο 100% και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για να κάνω προπόνηση και να μπορώ να αποδίδω αυτά που αρμόζει να αποδίδω σε αυτή τη σημαία που φοράω. Συγγνώμη αν για κάποιους το βάζω στα πόδια, αλλά έχω κουραστεί πάρα πολύ και δεν αντέχω άλλο αυτήν την κατάσταση. Είναι πολύ λυπηρό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή γιατί δεν σου παίρνει λεφτά γνωρίζοντας την κατάσταση σου. Και εγώ δεν το αντέχω. Θέλω να ηρεμήσω και γυρίσω στους δικούς μου, να τους αγκαλιάσω και να τους ευχαριστήσω". (ΕΡΤ)
Κι ενώ ο Ιακωβίδης δεν είχε να πληρώσει τον φυσιοθεραπευτή του, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης έβγαζε κονδύλι ύψους 19.840 ευρώ για να κάνει δημόσιες σχέσεις και τουρισμό στο Τόκιο.
Η ξεφτίλα δεν έχει πάτο.Πληρώνουμε ένα σκασμό φόρους κι αντί ένα μέρος να πηγαίνει σε αυτά τα παιδιά που αγωνίζονται σκληρά πηγαίνει σε υπουργούς, υφυπουργούς,παρατρεχάμενους, γλιφτρόνια και κομματόσκυλα.
RESPECT από όλους εμάς στον Θοδωρή Ιακωβίδη!


Βλάσης Μπονάτσος 
Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ο Θοδωρής Ιακωβίδης που φώναξε «λευτεριά στην Κύπρο» σταμάτησε τον αθλητισμό! Δεν μετριούνται τα μετάλλιά του!
Επειδή δεν μπορούσε άλλο. «Δεν γίνεται να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή σου επειδή δεν σου παίρνει λεφτά». Όχι μόνο γι’ αυτό. «Δεν μπορώ να αποδώσω στο 100% διότι δεν έχω το κεφάλι μου ήσυχο να αφοσιωθώ στην προπόνηση. Δεν μπορώ να υπηρετήσω όπως θέλω και όπως αξίζει στη σημαία που φοράω».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση