GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΔΩΣΑΝ και συνέντευξη Τύπου! ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ με τους Ταλιμπάν εντός του Προεδρικού Μεγάρου στην Καμπούλ...

Τον έλεγχο του Προεδρικού Μεγάρου στο Αφγανιστάν, πήραν οι Ταλιμπάν, όπως δήλωσαν δύο ανώτεροι διοικητές των Ταλιμπάν, που βρίσκονται πλέον ...

Τον έλεγχο του Προεδρικού Μεγάρου στο Αφγανιστάν, πήραν οι Ταλιμπάν, όπως δήλωσαν δύο ανώτεροι διοικητές των Ταλιμπάν, που βρίσκονται πλέον στην Καμπούλ. 

Οι δυνάμεις των Ταλιμπάν έδωσαν συνέντευξη Τύπου στο προεδρικό μέγαρο στην Καμπούλ, αφότου πήραν τον έλεγχο της αφγανικής πρωτεύουσας, όπως φαίνεται σε βίντεο που μετέδωσε το δίκτυο Al Jazeera.

«Η χώρα μας απελευθερώθηκε και οι μουτζαχεντίν είναι νικητές στο Αφγανιστάν», είπε από το προεδρικό μέγαρο ένας αντάρτης στον τηλεοπτικό σταθμό Al Jazeera.



Το Προεδρικό γέμισε όπλα
Περιτριγυρισμένοι από ένοπλους άνδρες, οι ηγέτες της οργάνωσης απευθύνθηκαν σε δημοσιογράφους μέσα στο τεράστιο, αυστηρά φυλασσόμενο συγκρότημα στο κέντρο της Καμπούλ, όπου βρίσκεται η επίσημη κατοικία του προέδρου, του συμβούλου εθνικής ασφάλειας και άλλων αρχών.

 

Το βίντεο προβλήθηκε λίγες ώρες αφότου ο Αφγανός πρόεδρος Ασράφ Γάνι εγκατέλειψε τη χώρα πριν εμφανιστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να πει ότι πολλοί συμπατριώτες του θα είχαν πεθάνει ως μάρτυρες και η πόλη θα είχε καταστραφεί αν είχε μείνει.

Κυκλοφορούν βίντεο
Στα social media κυκλοφορούν εικόνες και βίντεο με την αναφορά ότι πρόκειται για τις πρώτες εικόνες που δείχνουν τους Ταλιμπάν εντός του Προεδρικού Μεγάρου, στην Καμπούλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση