GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΠΟΣΕΣ από τις ελευθερίες μας θα παραδώσουμε, μέχρι να πούμε "ως εδώ";»

Της Ιωάννας Υψηλάντη Εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι, ενωθείτε! Μην παραχωρείτε οικειοθελώς τις ελευθερίες σας και τα...

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι, ενωθείτε!
Μην παραχωρείτε οικειοθελώς τις ελευθερίες σας και τα... κατοχυρωμένα ανθρώπινα δικαιώματα σας, στις εταιρίες και στα ξεπουλημένα κυβερνητικά σχήματα των συνωμοτών, που θέλουν εσάς και τα παιδιά σας πειραματόζωα υπακοής, προσαρμοσμένα στα δουλοκτητικά τους σχέδια! Ο "εξωτερικός εχθρός", από τον οποίο θέλετε να προστατευθείτε, είναι κατασκευασμένος, εδώ και μια δεκαετία! Ακριβώς με έναν στόχο!, Να κερδίσουν  την υποταγή σας!
Ο Μεσαίωνας επιστρέφει δυναμικά, όσο εμείς, αποχαυνωμένοι, ελπίζουμε (για να μην πω αποφεύγουμε να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας) να μας σώσει ο....αρχηγός!
Οι κοινωνίες σε όλη την Ευρώπη, αυτοοργανώνονται και βγάζουν την γλώσσα στους ντήλερς των συμφερόντων των ισχυρών!
Ο καθένας μόνος του και όλοι μαζί, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χώρο εργασίας, σε κάθε πάρκο και στενό, σε κάθε χώρο συνάντησης, ας υπερασπιστούμε τις ελευθερίες μας! Δεν μας έχουν μείνει και πολλές! Ο φασισμός επέστρεψε με την αποκριάτικη στολή της...Δημοκρατίας, του "φιλελευθερισμού", του "πολιτικά σωστού" και της "επιστημοσύνης".
Γκρεμίστε τα "αφηγήματα"! Τις πολιτικές σκοπιμότητες! Τις ¨ταμπέλες"!
Εμάς, το μόνο που μας χωρίζει είναι το δικό τους "αφήγημα"!
Αυτούς, τα μόνα που τους ενώνουν, που τους διαπλέκουν, είναι η ΜΙΖΑ και η "ανωτερότητα" της κάστας τους! Ο χρηματισμός και ο ναρκισσισμός τους! Η απληστία και το υπέρτατο "εγώ" τους!
Αυτά έχουν αναγάγει σε κοινά εφαρμοσμένη πολιτική, για να επιβάλλουν τους δικούς τους όρους στην ανθρωπότητα!
Μας εθίζουν, για να θυμόμαστε! Τον φόβο, που έσπειραν με εκατοντάδες ψέματα. Για να θυμόμαστε την αφαίρεση των ελευθεριών μας, στο 2020 και να διατηρούμε τον φόβο, στις επόμενες εντολές τους!
Πόσες από τις ελευθερίες μας θα παραδώσουμε, μέχρι να πούμε "ως εδώ";;;


- Μουσεία, διανοούμενοι, Νομπελίστες, Φοιτητικό Κίνημα... εναντίον του "υγειονομικού απαρτχάιντ" και υποχρεωτικών εμβολιασμών

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση