GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΘΙΧΤΗΚΕ! ΕΠΙΘΕΣΗ και από τον Ν. Χατζηνικολάου στον Στ. Τσιτσιπά...

Ενοχλημένος ο Νίκος Χατζηνικολάου, σχολίασε τις σημερινές δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά  πως θα εμβολιαστεί μόνο όταν γίνει υποχρεωτικό. Η ...


Ενοχλημένος ο Νίκος Χατζηνικολάου, σχολίασε τις σημερινές δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά  πως θα εμβολιαστεί μόνο όταν γίνει υποχρεωτικό. Η δήλωση αυτή προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα καθώς αρκετοί  τον  κατέκριναν, με επιθέσεις και ειρωνείες, έστω κι αν μέχρι πριν από λίγο καιρό τον αποθέωναν και τον εξυμνούσαν. Θύμιζαν μάλιστα ότι πριν από περίπου έναν χρόνο ήταν ένα από τα πρόσωπα που είχε επιλεγεί από την κυβέρνηση για την ανάγκη τήρησης των μέτρων προστασίας.

Το σχετικό σποτάκι αναδημοσίευσε από τον λογαριασμό του στο twitter ο Νίκος Χατζηνικολάου ο οποίος αν και βρίσκεται σε διακοπές έχοντας δώσει ραντεβού με τους διαδικτυακούς τους φίλους για το φθινόπωρο, έγραψε: «Αυτόν τον Στέφανο αγαπάμε!» ενώ απάντησε και σε κάποιους χρήστες εκδηλώνοντας την απογοήτευσή του για όσα είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε πως ακόμη δεν έχει εμβολιαστεί κατά του Covid-19, σημειώνοντας πως θα το πράξει όταν ο εμβολιασμός καταστεί υποχρεωτικός.

«Δεν έχω κάνει το εμβόλιο, κανείς δεν το έχει θεωρήσει υποχρεωτικό έως τώρα.Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα εμβολιασθώ, αλλά μέχρι να γίνει υποχρεωτικό, δεν πρόκειται να το κάνω», τόνισε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς που πρόσφατα ανέβηκε στο νούμερο 3 στην παγκόσμια κατάταξη. 
Ωστόσο, οι δημοσιογράφοι ακούγοντας τα λόγια του Τσιτσιπά επέμειναν λίγο αργότερα και στο ζήτημα. «Θα εμβολιαζόσασταν μόνο αν ήταν υποχρεωτικό;», τον ρώτησαν, με τον Ελληνα πρωταθλητή να απαντά «φυσικά».


1 σχόλιο

  1. Τιεγινε Χατζηνικο;Γλυφεις να παρεις κι αλλα πετσινα.Τωρα περιμενουμε και τον αλλο τενιστα της πλακας τον Λοβερδο,να μιλησει.Ασε ο Κωνστας το εχει παρατησει προ πολλου.Αθληταραδες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση