GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Ράιχσταγκ το έκαψαν οι κομμουνιστές...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Από προχθές το βράδυ, ξεπροβάλει δειλά-δειλά ένα νέο "αφήγημα" των "αρίστων"...

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Από προχθές το βράδυ, ξεπροβάλει δειλά-δειλά ένα νέο "αφήγημα" των "αρίστων"...

Αυτό, των σκόπιμων εμπρησμών, από μετανάστες Αφγανούς και Πακιστανούς, που πιάστηκαν να βάζουν φωτιές, στο Πεδίον του Αρεως και  σε κάποιο δάσος.
Είδαμε, από τα κανάλια, μια γυναίκα με στραμμένη την πλάτη, ως υπεύθυνη για πυρκαγιά στο Πεδίο του Άρεως και κάποια αποδεικτικά στοιχεία (μπουκάλια και αναπτήρες).  
Είδαμε στα σόσιαλ κάποιες "δηλώσεις" ενός Πακιστανού ότι "είναι πολλοί και δεν θα σταματήσουν".
Ερωτήματα:
-Πόσο ηλίθια μπορεί να είναι μία γυναίκα-πράκτορας των Αφγανών, (που υποστηρίζουν την Τουρκία), για να πάει, ΕΞΩ από ένα κλειστό άλσος, που επιτηρείται, από την προηγούμενη μέρα, πάνω σε μια πολυσύχναστη λεωφόρο Αλεξάνδρας και να βάλει φωτιά, σε κάποια κλαριά, που προεξέχουν απ΄το συρματόπλεγμα;;
-Γιατί δεν υπάρχει η όποια εξήγηση, ή απολογία της συλληφθείσας ή του δικηγόρου της;;
-Τι λέει ο Σύλλογος Αφγανών Ελλάδας;;
Στην δεύτερη περίπτωση του Πακιστανού, που συνελήφθη και δήλωσε "είμαστε πολλοί", σε ποιο δάσος συνελήφθη, σε ποιον έκανε την δήλωση, κρατείται κάπου;;;
-Τι λέει η Αφγανική Ενωση Ελλάδας, ή ο δικηγόρος του;;
Βέβαια, ακόμη κι αν ευσταθούν αυτές οι δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις με ΤΙΠΟΤΑ δεν ξεπλένεται η παντελής ανετοιμότητα της κυβέρνησης ν΄αντιμετωπίσει ούτε την πρώτη εστία της πυρκαγιάς, ούτε την μετέπειτα βιβλική καταστροφή της χώρας! Ολα στάχτη!
Από την άλλη, είναι ακραία επικίνδυνο να αποδίδονται οι κυβερνητικές ευθύνες, σε ξένο "σαμποτάζ" και να διαμορφώνεται ένα φασιστικό ρεύμα στην εξοργισμένη κοινωνία, που αναζητεί γρήγορα ενόχους, όταν ούτως ή άλλως, τους έχει μπροστά του!
Ακόμα να βρεθούν οι εμπρηστές της Μαρφίν ενώ οι "ένοχοι" με τα πράσινα αθλητικά παπούτσια, αθωώθηκαν!
Ας μην ξεχνάμε ότι το Ράιχσταγκ το έκαψαν οι κομμουνιστές, για να εξαπολυθεί το πογκρόμ του Χίτλερ και να επικρατήσει ο φασισμός!
Προσοχή! Προσοχή!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση