GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΙΚΟΝΕΣ! Κόσμος από τα πυρόπληκτα χωριά πηγαίνει στο συλλαλητήριο για την Εύβοια...

Συνεχώς καταφθάνει κόσμος από το πυρόπληκτο χωριό της Στροφυλιάς και τα γύρω χωριά για το μεγάλο συλλαλητήριο στον Κόμβο. Θέση έχουν ήδη πάρ...

Συνεχώς καταφθάνει κόσμος από το πυρόπληκτο χωριό της Στροφυλιάς και τα γύρω χωριά για το μεγάλο συλλαλητήριο στον Κόμβο.

Θέση έχουν ήδη πάρει πυρόπληκτοι κάτοικοι με τα πανό τους αλλά και οι κάτοικοι των περιοχών που επλήγησαν από τις περσινές πλημμύρες και ακόμα δεν έχουν ικανοποιηθεί τα αιτήματά τους. Χαρακτηριστικό το πανό των κατοίκων Ληλαντίου που αναγράφει: «Αποζημίωση όλων στο 100% - Αντιπλημμυρικά έργα τώρα».

Το πανό της Επιτροπής Αγώνα και Αλληλεγγύης Πυροπλήκτων Ιστιαίας αναγράφει: «Το καλοκαίρι καιγόμαστε, τον χειμώνα πνιγόμαστε - Πάρτε μέτρα στήριξης τώρα».

Το πανό της Επιτροπής Πυρόπληκτων Κηρίνθου αναγράφει: «Μήνυμα 112: Δέντρα εκκενώστε την Β. Εύβοια, έρχονται οι επενδυτές».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση