GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανεμβολίαστοι και εμβολιασμένοι συσπειρωθείτε! Καμία αναστολή εργασίας δεν ισχύει!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Επειδή από σήμερα, αρχίζει να ισχύει ο στρατιωτικός νόμος της χούντας του...

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Επειδή από σήμερα, αρχίζει να ισχύει ο στρατιωτικός νόμος της χούντας του...

Κούλη, ανεμβολίαστοι και εμβολιασμένοι συσπειρωθείτε!
Απαιτείστε, από τους Διοικητές των Δημοσίων Οργανισμών (νοσοκομεία, υπηρεσίες, σχολεία κλπ) την καταστροφή οποιουδήποτε ιατρικού στοιχείου σας αφορά, γραπτώς!
Οχι ένας-ένας! Ολοι μαζί! Οσο περισσότεροι, τόσο καλύτερα!
Ο ιατρικός σας φάκελος είναι ΑΠΟΡΡΗΤΟΣ και κανείς δεν έχει δικαίωμα, σύμφωνα με τον νόμο να τον δημοσιοποιήσει σε οποιονδήποτε!
Έτσι, χωρίς  τη λίστα των ανεμβολίαστων, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να προχωρήσουν σε αναστολές εργασίας, σύμφωνα με τον νόμο.
Επίσης, αν παρεμποδιστείτε να μπείτε στον χώρο εργασίας σας με κάποια προφορική εντολή, είτε σεκιουριτά, είτε Διοικητή, καλείτε την Αστυνομία, για να καταγραφεί το γεγονός και ο μισθός σας τρέχει κανονικά!
Χωρίς γραπτή και αιτιολογημένη απόφαση, καμία αναστολή εργασίας δεν ισχύει!
Χρειάζεται γραπτή εντολή, για την αναστολή εργασίας, από την Διοίκηση και μόνον, που, ωστόσο, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ότι διαπράττει πειθαρχικό αδίκημα με μελλοντικές συνέπειες καταβολής αποζημίωσης κάθε βλάβης που έχετε υποστεί.
Στον ιδιωτικό τομέα, μην εμφανίζεστε, κατά μόνας, στον προϊστάμενο! Χρειάζεστε μάρτυρα, για ό,τι σας πει! Καταγγείλετε δημοσίως, αλλά και στην Επιθεώρηση Εργασίας, τις απειλές και τους εκβιασμούς που δεχθήκατε! Το μποϋκοτάζ θα γίνει καθημερινή πρακτική μας!
Κρατηθείτε γερά! Δεν πρόκειται, για την υγεία μας! Πρόκειται για έλεγχο της βούλησης μας, που θέλουν ΑΥΤΟΙ να την αναλάβουν! Γι΄αυτό και το άχρηστο ηλεκτρονικό πασαπόρτι!
Καλή δύναμη σε όλους!

* «ΠΟΣΕΣ από τις ελευθερίες μας θα παραδώσουμε, μέχρι να πούμε "ως εδώ";»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση