GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΞΑΛΛΟΣ ο Δημ. Γιαννακόπουλος! «ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ότι θα βγάλετε αυτά τα φασιστικά μέτρα...»

Aντιδράσεις σε μεγάλη μερίδα του κόσμου έχουν προκαλέσει οι σημερινές ανακοινώσεις της κυβέρνησης σχετικά με τα μέτρα που θα ισχύσουν από τι...


Aντιδράσεις σε μεγάλη μερίδα του κόσμου έχουν προκαλέσει οι σημερινές ανακοινώσεις της κυβέρνησης σχετικά με τα μέτρα που θα ισχύσουν από τις 13 Σεπτεμβρίου και θα αφορούν στους ανεμβολίαστους πολίτες.

Ανάμεσα σε εκείνους που εξέφρασαν δημόσια τον θυμό και την απογοήτευσή τους ήταν και ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο επιχειρηματίας ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, ανεβάζοντας ένα story στο οποίο ακούγεται να λέει τα εξής:

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα βγάλετε αυτά τα φασιστικά μέτρα. Πίστευα ότι ήταν τρόπος να εκφοβίσετε να εκβιάσετε τον κόσμο να εμβολιαστεί. Είσαστε κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, όχι των μισών. Θα γελάσουμε τώρα, νομίζετε δεν θα μπούμε μέσα…» αναφέρει σε βίντεο που ανάρτησε λίγη ώρα μετά από τις ανακοινώσεις του υπουργού Υγείας.

Ο κ. Γιαννακόπουλος συνέχισε την ολομέτωπη επίθεση ανεβάζοντας φωτογραφίες και «μηνύματα» που χαρακτηρίζουν ναζιστικές τις αποφάσεις για τα νέα μέτρα αποκλεισμού, που προκαλούν διαχωρισμό και πόλωση στην κοινωνία.






Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση