GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ στον Μητσοτάκη άναψε ο περιφερειάρχης Στ. Ελλάδας! «ΕΝΤΟΛΗ μη κατάσβεσης είχαν τα επίγεια μέσα στην Εύβοια...»

"Φωτιές" έβγαλε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός κατά της κυβέρνησης με όσα είπε για την φωτιά στην βόρεια Εύβοια......


"Φωτιές" έβγαλε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός κατά της κυβέρνησης με όσα είπε για την φωτιά στην βόρεια Εύβοια...

Αυτά που είπε κατά τη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, χθες, αποκαλύπτουν πως και γιατί καταστράφηκε ένα ολόκληρο νησί. 



«Κληθήκαμε να σβήσουμε μια φωτιά μόνοι μας. Χωρίς αεροπλάνα, χωρίς ελικόπτερα, χωρίς επίγεια πυροσβεστικά μέσα και τα λιγοστά αυτά επίγεια μέσα είχαν εντολή μη κατάσβεσης» τόνισε και συμπλήρωσε ότι «σε πείσμα αυτών των εντολών οι λίγοι και ηρωικοί πυροσβέστες δούλεψαν».

Μάλιστα κατά τον κ. Σπανό «για να συνεννοηθεί υπουργός με περιφερειάρχη έγινε απαραίτητο να παρεμβάλλεται μια κάμερα». Και στην συνέχεια επανήλθε λέγοντας ότι οι παραλείψεις και τα λάθη θα διερευνηθούν.

Ο Απόστολος Γκλέτσος από την πλευρά του απέδωσε ευθύνες στο επιτελικό κράτος και ειδικότερα στον δήμαρχο Ιστιαίας Αιδηψού για έλλειψη πρόληψης των πυρκαγιών, ενώ τόνισε τη σπουδαιότητα της δημιουργίας του οδικού δικτύου.

Τέλος από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ιστιαίας Γιάννης Κοντζιάς δείχνει την κυβέρνηση για την καταστροφή: «Ο λόγος που καήκαμε είναι η ανεπάρκεια ,η αναξιοσύνη, η έλλειψη σχεδιασμού από το κεντρικό κράτος».

Μ. Χατζηγιαννάκης: «Ποιος έδωσε εντολή μη κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην Εύβοια»;
«Να δοθούν άμεσα απαντήσεις, ποιος, σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη, έδωσε εντολή μη κατάσβεσης της πυρκαγιάς στη Βόρεια Εύβοια που έκαψε 500.000 στρέμματα, εκατοντάδες σπίτια και κατέστρεψε τη ζωή χιλιάδων Ευβοιωτών», ζήτησε εν τω μεταξύ με ανακοίνωσή του ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών, Μίλτος Χατζηγιαννάκης, με αφορμή το  Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας και τις αναφορές του Περιφερειάρχη για την Πυροσβεστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση