GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ για μετατροπή της αναστολής εργασίας σε απολύσεις...

Επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και σε άλλους κλάδους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα πέραν αυτών της υγείας και πρόνοιας (γη...


Επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και σε άλλους κλάδους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα πέραν αυτών της υγείας και πρόνοιας (γηροκομεία) συζητά ανοιχτά πλέον η κυβέρνηση με σειρά κορυφαίων υπουργών να θέτουν αυτό το ζήτημα μιλώντας μάλιστα για συγκεκριμένους κλάδους.

Αν τα πράγματα τραβήξουν… θα επανεξεταστούν
Ταυτόχρονα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στο ερώτημα αν οι αναστολές εργασίας για τους ανεμβολίαστους θα μπορούσαν να μετατραπούν σε απολύσεις άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα θέτοντας ως προϋπόθεση ωστόσο το αν η πανδημία θα τραβήξει χρονικά πέρα από κάποιο όριο χωρίς πάντως να προσδιορίσει το χρονικό αυτό όριο.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Οικονόμου μιλώντας στον Σκάι 100,3 και απαντώντας στο ερώτημα αν θα οδηγηθούν στην απόλυση αυτοί που θα μείνουν ανεμβολίαστοι απάντησε: «Είναι πολύ συγκεκριμένες οι διατάξεις και οι συνέπειες. Οι άνθρωποι αυτοί θα τεθούν σε ένα καθεστώς αναστολής εργασίας» και πρόσθεσε:

«Αν αυτά τα πράγματα τραβήξουν σε μεγαλύτερο εύρος, τότε θα επανεξεταστούν διάφορα πράγματα». Διευκρίνισε πάντως ο κ. Οικονόμου πως «η συζήτηση τώρα, κατά την απόψή μου, δεν πρέπει να είναι στη διάσταση ούτε της απόλυσης, ούτε των συνεπειών που θα έχουν. Είναι να πάνε να εμβολιαστούν αφού το εμβόλιο είναι εκεί. Πρέπει να εμβολιαστούν, όχι επειδή η κυβέρνηση τους «στιγματίζει» ή τους «βάζει απέναντι» αλλά επειδή η δουλειά τους εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους γι’ αυτή καθ’ αυτή τη δουλειά τους».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση