GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ο Λάμπρος Τσάπαλης! ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ (από την Λάρισα στην Αθήνα) κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού...

Επιτροπή Αγώνα ΠΓΝΛ κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού: Ο Λάμπρος Τσάπαλης πάει με τα πόδια στην Αθήνα…  Σε ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα Πα...


Επιτροπή Αγώνα ΠΓΝΛ κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού: Ο Λάμπρος Τσάπαλης πάει με τα πόδια στην Αθήνα… 
Σε ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού επισημαίνονται τα εξής:
«Η κυβέρνηση για να εκβιάσει τους υγειονομικούς ψήφισε τον νόμο 4820/21 περί υποχρεωτικότητας εμβολιασμού.
Ένας νόμος που καταργεί κάθε έννοια Δημοκρατίας και ελεύθερης βούλησης.
Από την πρώτη στιγμή χιλιάδες υγειονομικοί αντέδρασαν με κάθε τρόπο.
Εμβολιασμένοι αλλά και ανεμβολίαστοι όλοι μαζί δίνουν την μάχη για να δείξουν ότι δεν εκβιάζονται και ότι δεν θα είναι αυτοί που θα καλύψουν τα μεγάλη λάθη της κυβέρνησης στο πώς διαχειρίστηκε την πανδημία.
Οι υγειονομικοί έχουν μάθει να δίνουν καθημερινές μάχες μέσα στο ΕΣΥ με αντίξοες συνθήκες εργασίες, με ελλείψεις προσωπικού ,χωρίς ΒΑΕ, αλλά με περίσσιο φιλότιμο για να κρατήσουν όρθιο το ΕΣΥ σε δύσκολες στιγμές, όπως έκαναν μέσα στην πανδημία.
Ο συνάδελφος Λάμπρος Τσάπαλης γνωστός για το ψυχικό σθένος και το μάχιμο του χαρακτήρα του επέλεξε με μια ακτιβιστική ενέργεια να πάει μόνος του με τα πόδια στην Αθήνα, χωρίς καμία κάλυψη που θα του εξασφαλίζει την σωματική του ακεραιότητα σε περίπτωση κατάρρευσης του.
Διεκδικεί με αγωνιστικότητα, ψυχική δύναμη και αποφασιστικότητα, την ελεύθερη βούληση και την αξιοπρέπεια ενάντια στην αδικία και στον εκβιασμό.
Κανένας μας δεν συμφώνησε για την συγκεκριμένη επιλογή του, λόγω του μεγάλου κινδύνου, στον οποίο εκθέτει την σωματική του ακεραιότητα, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες μας για να τον αποτρέψουμε, να πραγματοποιήσει αυτού του είδους την διαμαρτυρία, δεν κατέστη δυνατόν να τον σταματήσουμε.
Ας είναι αυτή η μορφή αγώνα του συναδέλφου, η σπίθα, που θα ανάψει για να ξεσηκώσει όλο τον κόσμο που αντιδρούν στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.
Προέχει η ζωή του συναδέλφου, που παλεύει απέναντι σε μια ανάλγητη Κυβέρνηση, με εμμονή για υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών.
Η κυβέρνηση δεν αντιλαμβάνεται ότι, αντί να πετύχει να πείσει να εμβολιαστούν υγειονομικοί και πολίτες , νομοθετεί έναν απαράδεκτο νόμο που επιφέρει μόνο εντάσεις, διχόνοια και όχι μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμένων.
Οι υγειονομικοί είναι η ομάδα που έχει το μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμού από οποιαδήποτε άλλη ομάδα εργαζομένων .
Οι υγειονομικοί εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι ,όπως σε όλα τα κύματα της πανδημίας, περιθάλπουν τους πολίτες που χρειάζονται τις υπηρεσίες τους, κρατώντας όλα τα μέτρα προστασίας, χωρίς να υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος μετάδοσης για τους νοσηλευόμενους.
Διεκδικούμε απόσυρση αυτού του νόμου.
Όλοι μαζί με τον αγώνα μας δεν θα επιτρέψουμε:
Να βγουν σε διαθεσιμότητα συνάδελφοι μας που είναι απαραίτητοι για να κρατήσουμε όρθιο το ΠΓΝΛ για τον λαό.
Καμία συγχώνευση κλινικής και Νοσοκομείων.
Καμία αναστολή λειτουργίας τμήματος ή μείωση χειρουργείων.
Αποφυγή διαρραγής του οικογενειακού ιστού και κατ επέκταση του κοινωνικού.
Λάμπρο Τσάπαλη, όλοι οι συνάδελφοι ευχόμαστε να τα καταφέρεις. Το μυαλό μας και οι καρδιές μας είναι δίπλα σου».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση